Come-back, aka liket lever

Då var det dags igen. Har tillsammans med min naprapat lyckats komma på vad som orsakar mina ryggproblem. Sätet i nya firmabilen är boven. Varje gång jag gjort en långresa så har det varit dags för ett ryggskott. Har nu bytt bil ett tag o redan så märker jag skillnad. Har ju inte fått nån vila förut då stolen hela tiden förvärrat skadan eller i alla fall inte låtit ryggen läka som den ska.

Bättre nu i alla fall. Har ett litet diskbråck och har nu vilat mer eller mindre ett par månader. Lite lätt träning ibland men mest promenader o lite streching har det blivit.

Har enligt naprapatens förslag börjat träna igen o körde igång idag med knäböj, nått jag inte kört ordentligt sedan augusti. Värmde upp ordentligt och redan här började krampkänslorna i insidan av låret samt rövhalvorna att komma smygande. Körde lätt upp till 110kg några 4:or och sedan fick det vara bra. Lite baksida lår och lite gång i trackmaskinen för att få väck lite ondhet i benen.

I morgon! Om ni är i Göteborg och hör någon som vrålar och skriker och för väsen så är det inte varulven eller något annat hemskt monster utan det är bara jag som försöker ta mig upp ur sängen. Känner att det kan bli en smula träningsvärk.

Lev väl
Bolanius

RSS 0.91