Mot ljusare tider...

...varför gå i lera o sörja, när man gå på isen o ha de glatt.

Skiter i hur ryggen är för tillfället. Ontet går ju över så småningom. Blickar framåt istället. Ska till Skottland i september o dricka whiehhhöhh jag menaråkapåsemester menar jag. 1vecka med en polare o det ska bli jätteskönt att sitta vid atlantkusten ute på Islay o dingla med benen. Har gjort mig förtjänt av det. Fram till dess jobb o jobb. Ska gräva ner mig i jobb, har planer inför det nya året. Kräver att jag jobbar mycket i år.
 
Träning på måndag, rehab o det ska bli jättegött.

/Bolanius

Så fick man domen då.

Var hos min naprapat idag o la rätt min stackars rygg igen. Nu är det så bra som det kan bli för tillfället. bara att börja med lätt rehabträning o promenera mycket.

Fick också reda på att det vore mycket oklokt att dra mark o köra böj nått mer. En smäll till så kommer det att utvecklas till ett bråck och eventuell steloperation i ryggen :-( lite deppigt känns det allt. Är överrörlig i svanken och det blir nog inte bättra utan att bara gilla läget. Får börja köra bänkpress istället.

Så nu blir det vila, bantning, rehab och allt det där

Surt sa räven
Bolanius

Ljuset i en lång djävla tunnel

Så börjar det äntligen släppa i ryggen. Det klickar o knakar hej vilt just nu. Ena stunden känner jag ingenting för att i nästa ligga och åma mig i soffan. Ska försöka få loss det sista själv under helgen, sitter som attan men är i alla såpass att jag kan gå någorlunda obehindrat.

Tisdag ska jag tillbaka till el doktore för en sista (förhoppningsvis) liten kontroll samt lite knäcka o bryt.

/Bolanius

Trött på att ha ont!

En sak som är bra att vara i Stockholm är att det finns experthjälp att få gällande ryggont. Uppsökte en sådan i går och fick reda på att mitt onda kom sig av en rotation på bäckenbensplattan eller vad det heter. Typiskt ryggskott alltså. Har även en mikroskada på en ländkota :-(
Han rättatde till mig så gott det gick, var djäkligt snett och jag mådde riktigt bra. Tänkte i mitt stilla sinne att i morrn kommer jag att kunna hoppa upp ur sängen o gå till jobbet. Lite gymnastik på kvällen lite mat o sedan i säng.

I morse kom jag inte ur sängen. Ryggen har tydligen svarat på behandling eller nått :-) Ska kravla mig på återbesök idag o fortsätta min behandling. Kanske jag kan få bättre besked i morrn när jag vaknar. Är djävligt trött på att ha ont just nu.

/Bolanius


Bestämt

Blir ingen mer knäböj (tungt) eller marklyft för mig. Ryggen är fortfarande inte bra men nu kan hag få behandling i alla fall då svullnaden som tryckt på kotorna har släppt. Kan ju fungera som folk nu och blir att uppsöka naprapat i morrn tror jag. Kanske kan få loss skiten själv.

Nu riskerar jag inget i fortsättningen känns det som. Vila från träning i nån vecka till sen får vi se.

/Bolanius

Lägger bältet på hyllan...

Slutlyftat gällande styrkelyft känns det som. Mitt ryggont vill jag inte ha tillbaka, började med en låsning och sedan efter en vecka så svullnade området kring 4 ländkotan upp och blev till slut blått. Kunde knappt inte gå på 2 dar. När jag dushade o vattnet träffade ryggslutet tappade jag känseln i båda benen. 

Är bättre nu efter en kur med diklofenak o ipren. Fortfarande inte bra. Är rädd att min gamla skada från -94 gör sig gällande igen o törs därför inte riskera att få bråck. 

Känns som bänkpress är melodin hädanefter. Ingen mer knäböj eller marklyft på väldans länge känns det som. Deppigt värre eftersom jag varit på g i speciellt böjen ett tag nu. Men ingen idé att gråta över detta, nya friska tag. Blir BB-träning några månader nu så får vi se vad som händer. Får försöka få tid till magnetröntgen om det inte blir bättre väldans snart.

/Bolanius 

Rygghelvete

Får inte loss mitt ryggskott riktigt. Var till naprapat idag, ny kille som öppnat i säffle. Känns inte som han fick loss det han heller. Har bedrövligt ont just nu. Tack forskningen för ipren hehe. Nu ska jag o mina telningar åka o fiska. Ingen träning på några dagar, törs inte.

Aj som fan
Bolanius

Ryggskott...

I fredags small det till. 4-5 ländkotorna som vanligt. Som väl är så är jag van så det blev en resa till närmaste apotek o inhandla ipren och voltaren. Dubbel dos när jag kom hem samt på med lyftarbältet o sedan allsköns gymnastik. Fy fan vad det gjorde ont men det släppte. Nu har jag bara lite kramp o lite ömmande korsrygg sådär. Hugger till lite ibland. Träning ikväll, blir lite bänk för att få upp värmen o blodgenomströmningen i kroppen. Får ut o lubba lite i skogen i morgon med höga knälyft så blir det nog bra.


Härligt med lite smärta :-)
Bolanius

Knäböj

Körde böj uppt ill ett par treor på 180 med lindor o bälte. Lite grunda men det skiter jag i just nu. Gött o vara tilbaka igen hehe.

Lite mer ben o sedan lite biceps o sedan MAT.

/Bolanius

Bara bröst...

...o armar förstås. Träning idag igen. fan vad jag är duktig. HulkenHülpers löste träningskort idag, härligt att se en strålande comeback hehe.


/Bolanius

Roligaste jag sett tror jag


Gillar ni sport


Spiror

Idag var jag o tränade med en gammal bekant. Hulkenhülphers minsann. Han hade inte tränat på jättelänge och vi körde böj o lite annat. Fan vad kommer ha ont i morrn. Moahahahahihihiohohohohaaheheheeeermmhh*host* jag menar vad tråkigt för honom. Jag lider verkligen med honom. :-)

Själv blev det lite böj, några femmor upp till 160kg. Kändes finfint, lite stel i ryggen bara. Lite mer ben o lite armar så var det passet förbi.


/Bolanius


Träning igår o träning idag med

Jobb jobb jobb, träning efter det. Vad fan ska man annars göra. Sitter o ugglar í Stockholm. Ska jobba fram till nästa torsdag. Jobbar ensam under helgen och det är sådär. Men träningen går bra, jag kör på med högrepsträning o träningsvärken sitter som en smäck i hela kroppen. Underbart.

En får väl stå ut
Bolanius

Mera träning

Nu har det hänt. Träning igen, flera dar i rad nu.

Knäböj, gjorde ett par femmor på 150kg o det är bra med tanke på att jag inte tagit i på ett tag. Lite mer ben o sedan lite biceps. Gött trött nu.

Nu blir det mat, mat, mat och sedan mat.
Bolanius

RSS 0.91