Allmänt dravel

Hej hej.

Lite allmänt dravet så här på lördagen. 

Har varit i Skottland, utförlig rapport kommer inom kort.

Ska på maskerad i kväll, min dotter blir 18 och det blir stor baluns, ska vara brödrostmästare (toastmaster) minsann, rapport om detta kommer också.

Ryggen är inte bra, bättre men inte bra. Har tränat lite lätt 2 pass med får ont både i rygg o nacke. Bara att härda ut o fortsätta. Blir ev ett besök hos naprapaten i götet till veckan igen. Får hoppas att läkaren jag var hos får rätt, troligtvis blir du smärfri framåt jul sådär. Ryggen är ju rak nu men bäckenet tippar lite o då blir det sådär, speciellt på morgonen.

Här är ett smakprov på det som komma skall. Skottland, ute på Islay, Port Ellen i närheten av Laphroag, Ardbeg o Lagavulin. Utsikt över Atlanten.






 

Underbart

Är i Götet o jobbar. Vad gör man då, jo man tar sig till sin favoritnaprapat Jessica på Ullevikliniken o ber henne att rätta till ryggen. Då gjorde hon det. Känslan när det knakar o brakar o man känner hur man kan röra sig normalt igen är underbar. Fick ont som satan i hälsenan, hmm, undrar om jag vara sned hehe. Ryggen o knät o allt som ömmat o levt fan i typ 6 veckor bara släppte. Kommer att känna av detta ikväll tror jag men just nu så mår jag som en kung.

Härliga Göteborg. Ikväll blir det fotboll, gais mot blåvitt. Ska bli skitkul.

Ha de gött
Bolanius

RSS 0.91