Du är starkare än du tror


Jag haver skådat ljuset

Jag har förstått vad det hela går ut på nu. Jag återkommer om det.

Idag blev det bänkpress med tröja. Tröjan som alltid varit för stor sitter nu allt tajtare. Men eftersom mitt midjemått inte ökat så får jag hoppas att det  nått annat som växt. har en glädje i träningen just nu. Ett satans tryck i kroppen som bara vill ha mer träning o tyngre. Antar att man får passa sig för skador men har förstått det här med maten och återhämtningen nu i alla fall.

Blev ett par treor på 150 med stor kloss och sedan ner till 130 o treor med 1 kloss. Känns hur djävla bra som helst. Lite öm i axlarna men det bjuder jag på. På söndag blir det knäböj o då, om jag är fräsch i kroppen ska personligt slås, detta är ett löfte hehe. Alltså mer än 225kg.

Återkommer i ämnet för nu ska jag äta ät äta äta.
Bolanius

Rygg

Blev ett bra ryggpass idag.

Marklyft 5x5 -150kg sprättlätt
Shrugs
Stående skivstångsrodd
Latsdrag
Press bakom nacke 3x6 60kg i smithmaskin
bicepscurl

Kommer att kännas i morgon.

/Bolanius

Benkus pressus

Blev lite bänk idag. En stege upp till en 5 på 100kg samt andra bröstövningar o lite triceps. Sliten i armarna. Gjorde ont i biceps efter snedbänken i smithmaskinen. Känns bättre nu dock.

Das war alles
Bolanius

Ledig, jorå. Grekisk gryta oxå.

Skulle vara ledig hela veckan var det tänkt. Har fått lite samtal under morgonen så att det har gått över kan man säga. Ledig idag i alla fall idag o på torsdag kanske.

Just nu puttrar en grekisk gryta på spisen som skall ätas om ett par timmar. Biff stifado minsann. Här kommer receptet om någon vill ha.

1kg kött = grytbitar av någon ko eller så. Bryn detta o lägg sedan i en en kastrull tillsammans med 2 dl olja och 3dl rödvin. Salta o peppra. Bryn 1kg charlottenlök o lägg i grytan. Tillsätt typ 6-7 dl vatten o ett par lagerblad, lite nejlikor, 3 klyftor vitlök och koka upp. Låt puttra sisådär ett par timmar o red av med lite maizena i slutet. Serveras med ris eller potatis eller nått annat smaskens som ni har liggandes.

Hä ble görgött dä
Bolanius

Miljön o kött o det där...

...läste att kossorna var ena djävlar på att rapa o fisa ut en massa gaser som påverkar miljön på ett negativt sätt. Därför kan jag glädja er alla med att jag gör mitt yttersta för att hålla dessa gaser i schack. Jag äter kossor, ojojoj vad jag äter kossor o nötkött o oxar o kalvar. Varje dag nästan så vräker/glufsar jag i mej rött smaskigt kött, naturligtvis enbart i syftet att rädda miljön.

Problemet är ju det aldrig tar slut på kossadjävlarna. :-)
 
Så jag får fortsätta mitt korståg i miljöräddningssyfte, ät mer kor så kanske dom tar slut så småningom hehe.

Mera kött
Bolanius

Nakenchock!

Kanske inte är rätt ord men mycket hud visades i vår lokal när vi svidade på oss våra knäböjsdräkter helt ogenerat. Nåja, böj upp till en singel på 220 blev det till slut. Lite grund men nästan nästan. 200 var godkänd i alla fall. Lite benpress på de så  var saken biff eller vad fan det heter.

En hälsning till vår norske kollega Kjell Furusund också som har tränat en del hos oss. Tror minsann han var rankad etta i världen just nu i sin viktklass för veteraner gällande bänkpress. Imponerande.

Har precis glufsat i mig typ 4 portioner med kycklingklubbor o potatis o grönsaker o en massa glass till efterätt. O snart ska vi till Harrys o äta. Kommer att väga 150 innan året är slut om jag inte passar mig. I morse stod vågen på 131 o det får väl gå. Kunde man bara bli en meter längre så skulle den vikten passa mig förträffligt hehe.

Öm i ben o rygg just nu men det skiter jag i.

/Bolanius

Prinskorv från Lidl

Då det framkommit att den hemliga dieten som några av våra lyftare använts sig av är avslöjad är det väl lika bra att vi lägger korten på bordet.

Prinskorv från Lidl. Denna gudagåva som är det smaskigaste nyttigaste, menar jag, som gjorts. Denna nyttighet smakar inte så bra men det får man försöka stå ut med :-)

image16

Man ska kan äta ca 0,5kg varje dag o det går lika bra till flingor o mjölk som till den obligatoriska ölen på kvällen. Alla som smakat o använt sig av denna diet vet att viktökningen inte är långt borta. Och som alla vet så är viktökning = styrka. Detta är ett välkänt faktum öhh tror jag. Nä alla ni som tränar hårt, ät prinskorv istället för tråkiga dieter och pulver o tabletter.


Ägg o prinskörv dä ä livet dä
Bolanius

Påskbänkpress

Idag blev det efter en grummingfrukost lite bänkpress. Körde med tröja o kloss upp till en trea på 160kg. 2 var jättelätta o den tredje svintung men det är så det ska vara minsann. Blev lite hantelpress, triceps o biceps också.


Nu ska åka till blåkulla o äta prinskorv från Lidl o dricka öhhheehhh saft.
Bolanius

Markkalyftii...

...heter det nog inte på finska men det blev lite sånt på gymet idag. Körde treor upp till 170 o där var det stopp. Kändes att jag kört mycket mark o böj ett tag nu, blev sliten o körde en massa axlar istället. Blir lite vila nu, inget pass förrän på lördag. Då blir det bänk o armar.

/Bolanius


Nytt pass nya ökningar

Blev benböj idag. En serie upp till 1x3 150, 1x2 170, 1x2 190 samt 1x2 150.
Därefter raka mark 3x5 90
Samt biceps.

Lite sliten o sådär men samma härliga tryck i kroppen.

/Bolanius


Det här är STYRKELYFT!!!

Liten introduktion i vår fina sport. Se hela o rusa sedan till närmaste gym för att köra igång.

Muzpillers

Min gamla punkgrupp kommer den 10 maj att ha ett litet 20 års jubileum på Harrys. Hangover spelar också på kvällen. Ska bli så djävla skoj att spela igen (en sista gång?) o köra lite gamla Ramonesgodingar o annat. Blir till att öva på guran framöver så man inte behöver skämmas allt för mycket.  Kanske ett bicepspass också hehe.

Det får bli som det blir
Bolanius

Färjestad...

...måste bara vinna hemma i morgon. Alla vettiga människor håller väl tummarna på det? Frölunda, nja inget bra alls där, bara en massa gnäll.

Heja Färjestad, mot sm-guldet.

Bänkpress-söndag

Bänkpresströjan på för första gången på evigheter. Var lite orolig för jag skulle ha tappat en massa då jag bara kört vanlig bänk o inget med tröjan. Min oro var dock obefogad. Blev 5x3 140 med 3kloss o 1x3 på 120 med 2kloss. Lätt o bekvämt. Har som vanligt lite ont i vänster axel efter att ha kört första gången med tröjan. Nån nerv som hamnar i kläm men det brukar släppa efter nån dag.

Lite smalbänk o lutande hantelpress följde för att sedan avsluta passet med lite tricepsdrag i maskin.

Känns hur bra som helst i kroppen, har ett skönt tryck som bara gör att man mår gött. Ska köra böj imorgon med lindor o se om man kan våga sig upp mot 200 kanske. Onsdag är det mark o då blir det 3:or i en stege upp till failure. Torsdag är det dags för tröjbänk igen o lördag blir det böj med full utrustning o maxlyft.

Med andra ord ännu en härlig vecka att se fram emot. Ojavisst ja, jag ska ju jobba också hehe.

Ha de gött i vårvädret alla
Bolanius

Eureka...

...eller vad fan det heter. ÄNTLIGEN fick jag till böjen idag på gymet. Efter tusen sorger o bedrövelser o annat trams så satt den. Blev en serie med dräkt 1x2 180, 1x2 180, 1x3 180, 1x2 180 och 1x2 180 sprättlätt kändes det som och dom 2 sista seten o reps blev godkända av Mats som annars är en hård och hänsynslös domare. Efter detta så blev det lite set i benpressen, körde högreps upp till 250kg. Gött att få blöda igenom benen lite.

Massor med mat på kvällen. Ser ut som jag är havande för tillfället (värre än vanligt alltså) och jag mår mycket bra. På söndag blir det tröjbänk för första gången på mycket länge. Senast var i början av december i fjol. Ska bli kul :-(

Det ska va gött att leva
Bolanius

Perkele...

...sicken go träningsvärk jag har fått i armar o nacke. En sån där klassisk görgo värk som bara ska vara där ibland. Har varit en vansinnigt stressig dag på jobbet o när jag till slut kom hem så var man gött mör. Träning i morgon. Knäböj med lindor o dräkt samt bänk står på schemat.

Väl mött
Bolanius

Bättre o bättre

Ett härligt ryggpass blev det idag.

Marklyft: 1x4-140, 1x4-150, 1x4-160, 1x4-170, 1x4-160 och 1x4-150.
Shrugs: upp till 2x4 på 150kg
Rodd med skivstång, upp til 80kg lätt o bekvämt.
Latsdrag, mest för genomblödning

Axlar i smithmaskin: upp till några 4:or på 65kg
Lite mer axlar o sedan biceps.

Känns otroligt bra, lätt att ta i o skönt tryck.

/Bolanius

Svullen

Öäähhh. Har lagt på mig 100 kilo känns det som. Är trög o klumpig o allt är jobbigt. Känner mig dock stark o det känns som jag har bra tryck i kroppen. Ska bli intressant att köra mark i morgon. Blir fyror på 140-150 nånting om jag länner mig fräsch.

Får hänga på o börja löpträna tror jag. Måste få igång kroppen. På fredag blir det utrustning o då djävlar.

/Bolanius

Maten idag

04:45 Kaffe + macka därefter resa till GB
09:00 Kaffe o baguette med 2 stekta ägg o grönsaker
11:30 Ris med korvgryta o grönsaker
15:50 Proteindrink med ALC
16:30 Träning
18:30 Proteindrink
19:00 Barilla pluspasta o kycklingköttbullar o 5dl minimjölk
2 stora nävar med caschewnötter
Massor med vatten under dagen samt 2g omega3, 2g CLA och 2st magnesiumtabletter

Stora portioner så klart.

En vanlig dag helt enkelt. Vad tror du Fredda?


Mera värre

Knäböj upp till en tvåa på 180kg. Raka mark, benspark samt lite hantelpress o triceps o mage.

Känns rätt bra o det blir böj med dräkt o lindor på fredag. Onsdag är markdag.

Trött nu
Bolanius

I feel great minsann

Körde ett gött pass igår o nu känns det tamejfan ingenting någonstans. En av dom ovanliga mornarna när man kliver upp o är beredd på att det ska börja hugga till lite här o där. Men vad händer? Ingenting. Har inte ont eller är öm någonstans. Händer några ggr om året och idag var en sådan dag.

Har läst en artikel av Bartoll, som skriver att acetyl-l-karnitin skulle vara bra för oss över 40. Bra för återhämtning o minnet o allt möjligt. Sagt o gjort. Köpte lite av detta ALC som det kallas o samtidigt en burk med magnecuimtabletter. Fan vet, men jag tror tamejtusan att det har en viss effekt. Kan vara inbillning eller placebo men jag tycker att allting har blivit lite lättare, (utom kroppsvikten då hehe). Återkommer med mer info angående detta.

/Bolanius

Fortsatt ökande trend

Blev knäböj idag. 1x5 150, 1x4 160 och 2x3 170 mjuka lindor o bälte. Därefter klossbänk upp till 130 kg. Därefter hemgång o mat.

/Bolanius

Viktnedgång. A.k.a beach 08

Min förmodade o planerade viktnedgång som jag skrutit så över har gått över kan man säga. Skulle banta ner mig ett 12-13 kilo o se bra ut öhhh eller i alla fall nära ut på bra håll så att säga.

Jag har
Promenerat i stort sett dagligen
Ätit nyttigt o inte FÖR stora portioner
Tränat på bra
Varit allmänt duktig

O vad händer. Kommer hem o känner mig i fin vägningsform. Skulle inkassera lite självberöm på vågen. O så har jag gått upp i vikt. Attans fan oxå. Inte för att jag sörjer så mycket över det, blir ju bara mer o tycka om men hade nog räknat med att tappa lite i alla fall. Nåja, jag skiter nu högaktningsfullt i hur mycket jag väger för tillfället. Tränar o promenerar så får vi se om ett par veckor igen.

Ät som en höna o skit som en elefant
Bolanius


Högtryck

Var o tränade rygg i går, blev 4x5 på 140kg o det gick hur lätt som helst. Lite shrugs o skivstångsrodd så var passet i hamn.

Efter det var det utgång med mina kollegor i GB o det blev en inte så blöt men dock väldigt sen afton. Kändes skönt i morse att inte ha hinkat i sig en massa öl utan man tog det lite piano. Men som sagt, trött blir ändå av sådana här grejer. I morgon är det böj o bänk på schemat.

/Tommy

Träningsvärk...

...o en riktigt skön sådan ligger jag inne med idag. Trevligt trevligt.

/Bolanius

Göööööööööööööööööööööötttttttt!

Nu trivs man. Underbart tryck i böjen idag. Körde upp till en femma på 160 med lösa lindor. Fanns massor mera men ville inte skynda på för mycket. Tar det lite piano o ser vad som händer. Lite raka mark o benspark samt lite hantlar för tuttarna så var passet i hamn. Nu ska här ätas.

/Bolanius

Körv mä brö

Idag har jag varit skitlat. Vi har haft besök av några kompisar från Götet o deras 3,5 år gamla trillingar. Full fräs minsann. Idag var vi o grillade korv o fick en massa frisk luft. Mycket godis, dålig mat o sådant hela helgen. Men ärligt talat skiter jag i det just nu. I morrn kan man skärpa sig igen. I morrn är det dessutom en ny vecka med mer jobb, nya möjligheter o mer träning. Ben o bröst på schemat i morgon.

/Bolanius

RSS 0.91