Nyårslöften minsann.

Igår var det träning igen. Morgonpass ihop med Svanelind och det blev lite lätta böjar och lite rodd + mage innan jag kände att ryggen fått sitt. Ska ner i morgon o köra igen, lite tyngre så får vi se om grejerna håller.

Lite bladder innan nyår oxå.
Som vanligt ska man ju bli en ny människa, få kondis, äta bättre, smalna av lite ni vet. Jag ska faktiskt passa på att avlämna ett par små "löften" innan nyår.

1) Dra ner på kaffet, kanske ta en mugg om dan bara.
2) Gå ner i vikt, har sagt det förr men nu djäklar :-) 15kg innan 16 juni.
3) Vit månad i Januari, hmm försöka går ju.
4) Försöka sova mer, 4-5 timmar per dygn räcker nog inte i långa loppet.
5) Mindre stress, vet bara inte hur fan man bär sig åt.

Det var nog det hela tror jag. Någon annan som har några löften, bara att avleverera dom som en kommentar så håller jag koll på er hehe.

Auf wienersnhitcshel på er, eller hur fan det stavas.
Gott nytt år om vi inte råkas innan dess.

/Bolanius

Äntligen...

...tillbaka på gymet. Har inte tränat på flera veckor och var nere o körde lite lätt idag. Ryggen var sådär men den höll i alla fall. Blev bänkpress upp till en lätt 2:a på 100kg. Körde lite böj med bara stången för att känna lite på ryggen o det kändes ganska bra. Mer träning i morgon, lite lätt böj o lite lätt mark tror jag. Bara för genomblödning.


/Bolanius

Body building

Ett dokument av vår samtid finns på http://www.karlstadsak.se/ol/KM2007.htm Skrolla ner o förstora genom att klicka på bilderna. Ett gäng "goa" atleter som bjuder på sig själva. Underbart. Undrar om badbilden på oss i Säffle skulle kunna mäta sig med er? Vi har ju ialla fall deffen inne.

En hälsning till alla på Karlstads atletklubb. God fortsättning på er o krya på dig Lars.



image151

Krönika över -07

Så har ännu ett år passerat. Ömsom vin ömson vatten som det brukar heta.

Har tränat ganska bra, hållt mig viktmässigt på ungefär samma hela året. Var med på Veteran-sm o blev 4:a (sist) men hade det trevligt i alla fall.

Säffle AK gjorde en kanontävling när j-nm anordnades. Ett riktigt dunderbaluns till tävling. Massor med superlativ haglade över den tillställningen och jag tror att det är lite sportens framtid att slå lite granna på stora trumman ibland. Om man sedan ska samordna med bodybuilding och/eller starke man är väl en annan femma. Renligheten i dom sporterna är väl knappast vad den borde vara och jag är osäker om man ska mixa en seriös styrkelyftsport med dessa sporter om man nu ska kalla dom för det.

Klubben gick och vann flera av dom serier man var med i, vi blev tvåa i SE med veteranlaget och junisarna gjorde en grym avslutning. Kul att det går så bra. Hoppas att det kan fortsätta också nästa år.

Själv blev tävlandet lidande på grund av mitt lite för myckna jobbande. Man tränar inte bra om man jobbar runt om i Sverige 10-12 timmar om dan och bara stressar o sover kasst. Detta blev ju också lite för mycket för mig o jag fick ta en sväng till östra sjukhuset i götet för kontroll av pumpen. Allt var dock bra men som sagt, stress o för lite sömn är inte nyttigt när man har passerat 30 ähhhehh 40.

Avslutade året med 2 ryggskott samt en härlig förkylning som tack o lov är på väg att gå över. Ska försöka träna lite i morgon. Har varit ute o gått ett par dagar nu i alla fall, och just nu sitter jag o väntar på att bastun här på jobbet ska bli varm så jag kan löga mig utav bara helvitte. Ska bli gött.

Jag slutade snusa i okt -06 och det har inte blivit några återfall under året. jag är vansinnigt stolt över detta o siktar nu på ett år till utan nikotin. Är ett par saker till som jag ska hålla uppe med nästa år, återkommer om det i ett inlägg om nyårslöften och framtidsplaner ajajaj.

Thats all for now o god fortsättning
Bolanius 

God jul alla...

...och ett gott nytt år.

Krönikan över -07 kommer i mellandagarna.

/Bolanius

Ledig :-)

Nu ska jag vara ledig tills 2/1-08, djävligt ledig. Blir träning i mellandagarna, lite lätt sådär. Har fått mig en grogg o lyckats koka skinkan så nu känns ryggskott o förkylningar o allt annat djävelskap lite lättare att uthärda :-)


En görgo julhälsning till alla som orkar med att läsa min lilla blogg. Hälsa tillbaka nu, jag vet vart ni bor hehe.

Ha de
Bolanius


Positiva vibbar

Ryggen är lite bättre, halsontet är lite bättre, är lite piggare och ja nu är det snart jul. Känns bra nu. Ska vara lite ledig i helgen o dagarna därefter. Träna lite lätt, äta o må gött, bli frisk känna efter och planera lite för nästa år. Kommer med mina nyårslöften eller vad det heter, planerna som aldrig går i lås. Har dock slutat med snuset, okt i fjol och därefter inte ens smakat på snus alls. Får hitta på nått annat som löfte, behöver ha de. Jag är en sån människa som behöver ha lite planering att gå efter, är inte säkert att det blir så men ska försöka i alla fall.

Nå, nu blir det att koka skinka ikväll, ta ett järn, en glöggnubbe samt några pilsner framför tv:n som förhoppningsvis kommer igång igen efter att ha varit ickesändande ett tag. Djävla Terracom.

/Bolanius

Sista gnället för i år (hoppas jag)

Ett bra år går mot sitt slut. Bra på många sätt. Men slutet har inte varit bra. Först ryggont, höger lats krampade i flera dagar o jag fick inte loss det. Gick till naprapat i tisdags och då blev det bättre, har dessutom varit sjuk i en vecka snart, förkylning som inte vill släppa. Som grädde på moset så fick jag ett präktigt ryggskott i morse. Stod på jobbet i Götebord (jo jag gick faktiskt dit trots allt) och tänkte, det här måpste vara kroppens sätt att tala om att nu är det fanimej dags för lite vila. Det ena efter det andra blev tillsammans för mycket och jag åkte hem på morgonen efter ett par timmars försök till jobb. Har nu ont som fan och kan knappt röra mej. Har fått en lite whisky innanför västen så det känns lite bättre.

I morrn ska jag jobba en timme ungefär sedan ska jag vara LEDIG. Bara vara med familjen o ha det gött.


Resten av året ska förhoppningsvis vara lite gladare o mindre gnälligt.

/Bolanius

Elände

Har åkt på en dunderförkylning, har ont i ryggen + en armbåge och har hur mycke jobb som helst just nu.

Har fått ett riktigt värstingjobb nere i Gb. Kommer att bli typ 65-70 timmars veckor hela januari. Bra betalt och trevliga kamrater. Bävar dock hur det ska gå med träningen, men jobbet/firman går ju före så det så. Ska träna mycket under julledigheten. Svanelind o jag ska köra på, får se om Kvest hänger på oxå.

Har inte tränat alls på några veckor, därav ryggont och annat. Får se om jag kan kurera mig till ett pass på tisdag nästa vecka. Siktar på det. Har lagt på mig vikt också, inte alls bra med tanke på att jag vill gå ner i vikt. Får skärpa till mig inför nästa säsong minsann.

Blir en whisky ikväll, kanske två. Bara i medicinskt syfte såklart, usch vad man får stå ut med.



Ha de
Bolanius

Förra veckans bravader...

...inleddes på måndagen med en fortsättningen på söndagens skallebank. Jobbade mån-ons i göteborg och åkte på torsdagen till Bratislava för några dagars semester.

Mycket öl, massor med god mat o en del vila. Det behövdes. Ingen träning alls, får ta tag i det under veckan.
2 veckors jobb kvar ute o hemma innan semester. Mmmmmmsemester.

Ha de gött
Bolanius


Fitnessfestivaltävling

Se bilden nedan...

Vem som helst kan ju se att vi är klara för Luciapokalen nästa helg. Lite småfix kvar bara. Ett par julbord och några backar öl, kanske lite tung knäböj så är saken klar. Alla damer kommer att dåna. Kanske inte.

Visst är det snyggare med styrkelyftare än bodybuilders? Det var egentligen ingen fråga utan ett konstaterande. Den typiska manliga hållningen, den intelligenta blicken, håriga bukar och allt annat som får helheten att se så, ja typ hel ut.

Eller nått

Ohhh dessa karlar, a-k-a, idel magrutor hehe.

image151

Bukstinn...

...värre kan ni tro. Var på julbord igår. Görgött vad det o mycke mat var det o mycke åt jag. Fan oxå. Att man inte kan lära sig. Men kanske är det en del av själens välbefinnande att frossa loss och äta så man mår dåligt av det. Lite som att pinka på sig. Varmt och gött en liten stund, sedan...

Känner fortfarande av helgens bravader tror jag, kanske är julbordet som spökar. Blir lugnt ett tag nu, den saken är säker. 

Träning i morgon och tar med paraplyet om vår ordförande läser detta. 

//Bolanius 

Tillägg

Tror minsann att jag råkade sno vår ordförandes paraply också. Ber om ursäkt för detta, trodde det var Freddas och har naturligtvis tagit hand om paraplyet som just nu befinner sig i min vård o omsorg. Paraplyet mår efter omständigheterna bra och skall återbördas till sin rättmätige ägare så fort jag nyktrat till.

Mår sådär idag...

...måste vara nått virus troligen.

Var en skitkul dag/kväll igår. Först tävling som jag bara gjorde 2 lyft i sedan drog jag mig ur. Har inte hittat någon teknik i böjen. Kommer inte ner som jag vill.  Vikterna var inga problem och dräkten sitter som den ska. Bara att få vinklarna att sitta som dom ska och få skallen att förstå att man ska släppa på mer fart. Blir att fortsätta att nöta.

Nåväl, blev bad på kvällen och sedan hem till Fredda på fest. Mycket trevligt (tackar tackar) o sedan till Harrys.
Skallen känns lite lätt trång idag men det är nog nått virus som sagt.

Ha de
Bolanius

RSS 0.91