Vojvoj

Träningsvärken sedan torsdagens pass sitter i och det är ju trevligt. Men idag var vi och spelade brännboll!! Det var en ny upplevelse. Har inte spelat brännboll på 15 år tror jag och märkte ganska snart (efter ca 4,2minuter) att man inte är 20 år längre. Nu sitter jag med värk i benen och en sträckning i höger skinka och tycker väldans synd om mig själv, för så här ont och hemskt brukade det inte vara förr. Det kommer jag ihåg i alla fall. Dessutom fick vi storstryk av samtliga lag vi mötte, eller storstryk o storstryk, vi lät dom erhhmmm vinna så vi slapp springa i regnet nått mer.

I morrn ska jag, när jag kravlat mig upp ur partären/misären och kommit på fötter, (kan ta en viss tid känns det som) åka och träna klossbänkpress. Rullator kan bli användbart så här på ålderns höst men jag är ju ung i sinnet eller vad fan dom brukar säga.

Nåja, trippeltreo samt whisky ska nog få bukt med det onda hehe.

Ha en härlig helg alla
Bolanius
 

Mera värre

Bröst o armar i dag. Gick bra och jag kommer ha en djävla skön träningsvärk i morgon.

Das war alles
/Bolanius

Ja dä ä mummaaaaaaaaaaa...

...nu. Träningsvärk idag igen och det känns underbart. Axlar igår och det gick fint och jag tog i lite och nu har jag träningsvärk. :-)

Ledigt från träning idag och sitter i ett nodrum i kortedala och mäter fiberlänkar. Blir sent idag och träning i morrn istället. Bänk på schemat i morrn + armar.

Ha de
Bolanius

Achtung...

...för nu är man tillbaka, jagandes formen som ehhh flytt sin kos. Axlar o midja på schemat idag och det kändes helt ok. Kommer väl att ta ett par veckor innan man kan börja ta i ordentligt igen men det ser jag bara fram emot. 

Får se om det blir träning i morrn annars blir det på torsdag då det blir bröst och armar som skall knådas. Har lagt in lite ryggträning  i varje pass, lite olika som svarar mot dom övningar jag kör på framsidan. Ska pröva detta ett tag o se om det får någon effekt i bänken. Annars kör jag som vanligt.

Ha de
Bolanius

Ohh ahh ojojoj...

...sicken träningsvärk man har idag :-) I love it hehe.

In i dimman bara
Bolanius

Första passet...

...och man trivs på nått sätt. Blir mycket överkropp nu och förhoppningsvis så kommer känslan jag hade idag att hålla i sig. Riktigt skönt att klämma lite bänk och lite armar. Träningsvärk i morgon men det tar jag så gärna. Inget Göteborg förrän på tisdag så det blir träning hemma i morgon också. Trevligt, var ett tag sedan man var nere på klubben nu. 

Målet inför V-SM är 160kg i bänken. Gärna lite till med det är det  jag siktar på. Blir otroligt nöjd om jag lyckas klämma det. Men, man ska få vara frisk också och utan alltför mycket krämpor.

Go fortsättning
Bolanius

Tillbaka

Så var då min träningslediga del av sommaren förbi. Två veckor utan träning, bara en massa jobb och nu ska det bli skönt att komma igång igen.

I morgon blir det bänkpress, kommer att köra massor med bänk o överkropp nu fram till Veteran-SM i sept. Tänkte vara med där. Ska uppdatera bloggen nästan dagligen i fortsättningen och inte vara så lat som jag varit . 

Glad midsommar och allt det där.

// Bolanius 

Tell me why - i dont like mondays.

Vissa måndagar är värre än andra. När man inte vill åka ut o jobba utan vill stanna hemma med familjen och har rena djäkla ågrenanfallen på söndagskvällen. Visst, det går över när man kommit iväg men innan dess är det jobbigt. Mycket jobb nu o då blir man stressad o stirrig o ibland lättirriterad. Ibland, men bara ibland kan det bli för mycket med allt. Vill träna, vill vara hemma, vill jobba, vill resa ännu mera, vill...fan vet.

Sitter just nu på en båt i en småbåtshamn i Göteborg och skriver detta. Har fått låna båten i natt av en arbetskompis och ska kvarta här inatt. Blir hotell i morrn. I morrn blir det även träning om allt går som det ska. Rygg o biceps på schemat. 7 veckor kvar med byggträning sedan blir det tyngre vikter.

Ligger ungefär på schemat gällande vikten. Har som mål att komma under 125 till helgen, tror inte att det ska vara några problem, är nästan där redan. Ska försöka tappa mellan1-3 kilo i veckan ett tag framöver. Skiter i om jag inte tar lika mycket bänkpress eller knäböj under tiden, mår inte bra av att vara för tung och har fortfarande ont i mina knän.

Ska ner till 112-115 någonstans har jag tänkt. Sedan får vi se vad som händer.

Just nu ska jag försöka få lite sömn.

Saknar familjen

Trött.

// Bolanius

Söndag o bakfull...

Drack 5 ( fem! ) djävla burkar starköl igår och blev bakis i morse. Visserligen så blev det ett par snapsar med dom räknas ju inte. Får nog endera dricka lite oftare så att man vänjer sig eller inte dricka alls. Hårt det här. Hmmm, låt mig tänka efter, blir nog alt 1. Ett flak ska man väl tåla hehe.

Träning idag ihop med Uffen o Kvest. Körde lätt böj o lite axlar. Känns fint.

Har beställt Nicoflex, om nån behöver ha så bara stöt på. Skickade efter en bunt men dom tar väl slut som vanligt antar jag. Priset är 75 + moms o frakt.

Ha de gött i sommarvärmen.
Bolanius

RSS 0.91