Satsning framåt

Gäller både klubben och mig själv.

Nu siktar jag träningsmässigt på första serietävlingen. Kommer att bli mycket teknikträning och försöka att bli lite seriös med träning och annat. Mycket högrepsare ett tag framöver. Skulle laget få många återbud så åker jag med till DM, men jag hoppas att det inte blir fallet. Har inget flyt i böjen och slipper helst.

Jag hoppas att våra lyftare i klubben gör fina resultat och därigenom för klubben en pinne upp i seriesystemet. Jättekul med våra juniorer som jag hoppas det går bra för.

Bänk i morrn, längtar redan :-)

Ha de o må gött
Bolanius


Mycke nu

Mycket på gång och mer blir det i Säffle AK. Vi har diskuterat lite ang en liten fest för att fira säsongsavslutet i Oktober eller början av november. Hur, när och var kommer senare. Själv har jag kört mark och det kändes mycket bra.

Står dock över DM, är ingen idé att ställa upp när man vet att vinklar o djup inte sitter som det skall. Följer  med och coachar laget. 


Ha de
Tommy

Känns bättre o bättre

Träning i götet idag. Körde bänk och det har börjat lossna lite i alla fall. Blev 1x 8 på 90kg 2st 4:or på 100kg i bänken samt pers i en av mina favvoövningar axlar. Mark i morrn, lätt och bekvämt utan bälte och med fart är meningen. Får se om magen håller sig lugn i natt.

Kul blogg av Fredda idag. Hoppas att chefen inte läser hehe.

Ha de o träna väl
Bolanius

Jag o grabben på fiskeresa

Jag o grabben på fiskeresa


Bättre

Varit nere o kört böj idag. 2:or på 180kg med utrustning. Dåliga vinklar taskigt djup men känns lätt i alla fall. Känns som ett fall framåt. Har inte haft några mer problem med kistan ännu. Avslutade med hängande/raka marklyft, lätt o trivsamt. Intervjuade vårt radarpar Janne o Johanna idag. Reportage kommer på hemsidan till helgen om jag bara får tid. Tror att det ska gå. Blir nog en stor uppdatering nu igen, ska ta med den bärbara och klippa o klistra lite på kvällarna när jag ligger ute på jobb. DM om några veckor och hittar jag vinklar o djup i böjen så hänger jag med o tävlar annars får jag väl matcha dom som skall lyfta. Ska med i alla fall.

I morrn blir det bänk, om jag bara får tid över. Mycket jobb och mycke stress just nu. Vill vara ledig ett tag men det går nog inte på några månader är jag rädd för.

Ha de gött
Bolanius

Reflektioner

Var nere o körde lite lätt mark igår. Blev 6x3 på 140kg. Magen känns bättre och ska försöka ta i lite ikväll i bänken.

Nu i helgen ska det bli lugnt o stilla. Ska pula med huset o så. Se på hockey på femman på lördag FBK-VF. Blir kanske en grogg eller två. Söndag är det böj med lindor.

Ha de
Bolanius

Bättre

Bättre i kistan och det är ju skönt. Har dock tappat stilen i böjen totalt. Detta brukar hända lite då och då men man hittar tillbaka ganska snabbt. Vinklarna sitter inte alls, djupet är inte bra, känslan för vikterna är inte med heller. Det bara bryter och bänar. Bara att nöta och försöka få det att sitta igen. Var nere i dag på morgonen och körde lite lätt böj och bänk. Bänken funkar bra dock.

Måste hylla en av våra medlemmar i klubben som har ställt upp på ett fantastiskt sätt. Fredda for president. Han fixar och donar och gör ett makalöst jobb i samband med tävlingar och med klubben i allmänhet.

Bra jobbat Fredda.

Nu ska jag äta
Bolanius

Träningsvärk

Sitter på hotellet i GB o har träningsvärk. Har dessutom fått vajsing med kistan och mår sådär just nu. Körde ben igår 3x4:or på 165kg med mjuka lindor. Gött tryck och bra djup, tror jag hehe. Nä, blir till att besöka muggen igen.

Ha de
Bolanius

Tillbaka

Så var då fiskeresan genomförd. 14 harrar och 1 öring blev det för min del. Alla som var med fick fisk och det är ju skoj. Ryggen ömmar och knäna är stela efter tältliv och skogsvandring/klättring men det får man ta. Skitkul var det i alla fall. Varmt o skönt på dagarna, svinkallt om nätterna.

Nu är det träning till veckan som gäller, visst ja, fyller ju år också men det talar vi tyst om. Det räcker med att jag är veteran.



Ha de
Bolanius

Nya tag

Så är man då tillbaka i vardagen. Har betat av vad som gick fel i lördags och vet vad jag missat och vad som skall göras annorlunda. Nu blickar jag framåt och siktar på DM. Vet inte om jag ska gå ner en viktklass för att må bättre rent fysiskt, jobbigt att vara tung. Eller om jag ska stanna kvar och försöka behålla trycket jag ändå har i kroppen. Vi får se. Kommer inte att anstränga mej åt nått håll viktmässigt. Det får bli vad det blir. Träningsledigt denna veckan förutom ett lätt bröstpass i måndags. Blir knäböj med lindor på måndag nästa vecka. Nu åker jag till Norge med grabben och en polare o hans barn och fiskar öring i morgon. Det ska bli skönt att komma ifrån jobb och telefoner o allt några dagar. Tältliv så här på höstkanten, underbart.

Grattis till Kvest som gjorde årsbästa på Vet-SM.

Ha de
Bolanius

Elände

3 bommar i knäböjen så var SM-et över för min del. För grunda böjar var orsaken. Inte heller fick jag vara med på bänk sm. För sen anmälan. Deppigt värre men man får ta lärdom av det skedda o börja med mer teknikträning samt bättre planering kanske.

Synd när formen var på topp, aldrig känt mig bättre.

Mot nya friska tag.
Bolanius

RSS 0.91