Bättre o bättre

Tränat idag igen, bröst och triceps samt mage blev det ocj det känns riktigt bra. Inget vidare tryck men jag har i alla fall hittat träningsglädjen och fått skapligt med tid över för att kunna träna på ett vettigt sätt. Har hållit uppe med benträningen ett tag och kommer att fortsätta med det ett par veckor till. Försöka tappa lite mer i vikt och se om knäna blir bättre.

Blir kvar i GB ett par veckor till men det känns riktigt ok. Trivs skapligt i Götet, hellre det än Stockholm.


Ha de gött
Bolanius

Sex...

...blev det inget av idag men träning nu igen. Börjar hitta tillbaka och körde en riktigt grymt ryggpass idag.

Sitter i en stuga i GB och har det tråkigt. Mycke jobb (bra) o lite hemma (dåligt). Men men. Det är som det är. Ska köra utan utrustning ett tag nu, bara bälte och se hur det tar sig. 10 veckor och sedan mitt gamla träningsprogram igen.

Som tur är så trivs man.
Bolanius

Träning igen

Chokerande nog så har jag tränat för andra dagen i rad. Axlar o biceps stod på schemat. Känns förträfligt just nu. Har varit o handlat minimjölk o lättkorv o grovpasta o brrrrrr annan hemskemat. Men jag ska ner i vikt o nu djäklar ska det bli ordning på matintaget. Svårt att ha full koll på sånt när man ligger ute på jobb. Har ju inte gått upp nått så jag har ju inte problem med det. Men när man ska gå ner så blir det besvärligt, för jag vill ju inte tappa i styrka heller. Ska sänka intaget av kalorier från ca 6000 till 4500 till att börja med och satsa på "nyttig mat".

127,4 i morse och pekar neråt. Ska tappa lite väl mycket i början och siktar på 125 till helgen. Får se hur det urartar sig. Håll tummarna, för mina knän håller inte med det jobbet jag har nu med trappspring, stegklättring o knästående fibersvetsarjobb.


På onsdag blir det mark utan bälte. Trevligt trevligt.

Ha en härlig kväll
Bolanius


Lars
Ps, Fick en Ardbeg av frugan i helgen, mumma. Ds

Varit nere igen...

och kört bänkpress, dips, flyes o smalbänk. Allt enligt schemat.

Kommer att kännas i morrn.

Nu ska jag äta.
Bolanius

Träning

Kl 12:00 i lokalen på söndag.

Djävulsvecka igen.

Ännu en vecka till handlingarna. Har rest ca 150 mil i bilen denna vecka, har jobbat 63 timmar och tränat ett pass. Frågan är om det ens ger resultat, bara ont och sliten och skit.

Men arbete ger inkomster, som egenföretagare är det viktigt att ha jobb så jag klagar inte (bara lite). Bara att träningen blir lidande. Nåja livet är långt och fyllt av träningspass.

Det gäller att inte tappa sugen bara. Världen är fylld av tappade sugar och det är ju inte så kul. Nä, under helgen ska jag köra ett eller 2 pass och till veckan har jag redan sagt ifrån att det inte blir kvällspass hela tiden utan lite egentid också.

Förutom ovanstående är det fördjävla bra, Leffe K ska få spö i bänken, jag ska på veteran-sm  (betalar själv hehe) och ska ha mitt livs bästa höst gällande träning, det har jag gett mig fan på. Nu ska jag dock ner i vikt, skiter i +:en och tappar gärna 15 kilo under sommaren. Kanske man mår bättre i knäna o leder också.

Nu ska jag ta en whisky och må riktigt djävla gött.

Ps, träning kl 12:00 både lör o sön är inplanerat.  Få se vad Fredda säger, ds

/ Bolanius

Bröst

Idag blev det bröstpass. Känns fint och jag kommer att ha ordentligt ont av träningsvärken i morrn. :-)

Götet i morrn o ett rekordeligt benpass väntar.

Snart ska jag lansera en hemsida också. Mycke nu :-)


// Bolanius

Skit

Skulle ha tränat bröst o triceps idag men jag jobbade 14 timmar och sedan var jag inte upplagd för träning precis. Varit i Mariestad och kom hem sent.

Får försöka i morrn istället.

// Bolanius

På väg upp igen

Idag har varit en bra dag. Massor med vila, mycket mat och ett skapligt träningspass. Mitt schema följs och idag blev det rygg o biceps.

Marklyft 5x5
Chins/nedrag 2x10
Skivstångsrodd 3x10
Bicepscurl 5x10

Magen sket jag i idag då jag var ensam på gymet och hade tråkigt så jag gick hem istället, svårt med motivationen när jag tränar helt själv. Programmet följdes dock som sig bör.

I morn blir det M-stad och sover hemma nu ett par dagar. Ska försöka köra bröstpasset i morrn tänkte jag så blir det ben på tisdag eller onsdag. 

Grattis till vårt styrkelyftarlag som gjorde en kanontävling i Åmåtsfors. Fan att jag inte kunde vara med.


Ha de
Bolanius
 

Ont ont ont, trevligt trevligt hehe.

Idag har jag varit träningsledig, träningsvärken har tagit fart utav bara helv...o axlarna ömmar en aning. Jag har jobbat hela dagen nere i götet och ser fram emot att få komma hem på fredag. Ska bli skönt efter en hård vecka. Hinner jag blir det rygg i morron, annars blir det på lördag morgon istället.

Söndag blir det böj eller bänk, vi får se.

// Bolanius

Axlar!

Idag har jag fortsatt mitt program för att komma i gång igen, Axlar på schemat o det blev 5x5 press bakom nacken, 3x6 hantellyft, 2x10 skivstångsdrag till hakan och lite shrugs. Lite vader o mage avslutade passet.

Ingen tävling på lördag, ur form o lite träning är orsaken och jag siktar på veteran-sm i september istället.

Ha de
Bolanius

En maträtt som lätt glöms bort

Vill slå ett slag för en mycket bra och proteinrik maträtt, nämligen omelett.

Ägg o mjölk, kan det bli så mycket bättre, och den kombineras med nästan vad som helst. Bacon, räkor, ost, svamp (usch) och skinka är bara några trevliga exempel på vad man kan ha till eller i sin omelett.

Ägg är ju som jag skrivit världens bästa proteinkälla och mjölk är inte långt efter. Har alltid sagt att mjölk är för barn och att vuxna inte ska dia men jag får väl krypa till korset och erkänna att mjölk är, för dom som tål den, en riktigt bra källa till näringsrik dryck.

Ingen träning idag utan sweet vila på rygg efter en hård arbetsdag. I morrn blir det militärpress (axlar) och vader o mage.


Nu ska jag in i duschen och löga mig.

/Bolanius

Träningsvärk

Det är synd om mig idag. Lite lätt träningsvärk hmm... yeahh right. Men träningen fortsätter och idag var jag iväg igen på det nya gymet jag hittade vid Redbergsplatsen. Knäböj 2x3, benpress 2x6, benspark 3x6, raka mark 3x6, samt mage 5xmax. Härligt det kommer att kännas i morn.

Återkommer i morrn.
Bolanius


Svikare eller...

Lustigt hur det kan kännas. Ställer inte upp på lördag pga att jag inte kunnat träna på sista tiden. Annars har ju formen varit god och vikterna har åkt upp på löpande band. Men trots att jag hjälpt till i lokalen och snickrat och trots att jag var ganska inblandad i NM-historien med en hel del timmar och dessutom var iväg till Finland en hel helg för klubbens räkning så känner man sig lite som en svikare. Nu jobbar jag mån-fre i Götet och vi får se hur det blir med träningen, har i alla fall hittat ett kanongym, bara tiden räcker till nu så...

Får sikta på veteran-SM istället och försöka komma igång till den tävlingen. Har några månader på mig.

Idag har det blivit första ordentliga passet på väldigt länge. Har fått ett nytt program som skall köras i 10 veckor. Kommer att lägga ut delar av det. Om någon är intresserad av detta program så får ni hojta till så skickar jag det till er. 5x5 powerbuildningprogram. 

Idag blev det.
 
- Bänkpress 5 x 5
- Breda dips 2 x 10
- Lutande flyes 2 x 10
- Smal bänkpress 5 x 10
- Mage 5 x max



Kommer nog att kännas i morrn är jag rädd för. Ska bli ben i morrn eller på tisdag beroende på tid.


Har lovat Fredda att det ska bli bättring på skrivarfronten också, så nu blir det nya inlägg lite oftare, får bli skärpning.


// Bolanius
 

 


Äntligen helg

Så var man lite ledig igen då, men bara väldans kort för i morrn ska jag till stugan o greja med resten av släkten. Ingen träning i morn heller alltså. Dom få tillfällena som ges just nu är ganska sällsynta då jag har fått in drösvis med jobb i firman för närvarande. Självklart så måste det gå före allt annat som träning och sådant. 10-15 timmar med ett stort kundrelaterat leende på läpparna och humöret på topp varje dag. Det lugnar ner sig i Juni men just nu är det vansinningt hektiskt och givetvis skitkul.

Baksidorna med detta är att man blir lite lätt trött och man får svårt att sova med mycket snurrande i hjärnbarken. Men fördelarna är fler då man kan ta ut lön någon gång ibland. Hittade ett gym till slut i götet värt namnet och var iväg på torsdagkväll o körde lite knäböj. Blev 3x3 på 170 med lindor. Kan knappt gå just nu.

Resan till Finland ja, jösses vad mycket fulla 40 åringar. Dom var fulla när dom kom, fulla när dom vaknade första morgonen, fulla i fortsättningen och en del krökade till o med på väg av färjan. Jättekul resa, skitjobbigt och en sån där grej man gör en gång som det känns just nu. Ungefär som vasaloppet (åkte -97) aldrig mer. Men vi får se, kommer frågan att hänga på en gång till så kanske...

Nu ska jag äta.
Bolanius

 

Ett herrans liv

Oj, nu är det mycket att förtälja. Ingen träning dock :-(

Har varit i Finland med rockbåten, siljarock hette evenemanget. Sov typ 6 timmar på 2 dygn och var skitkul men jättejobbigt. Det vi gjorde var att arbeta som "humpers" det är att bära grejer (rodda) och dessutom vaktade vi scenen så att inga fulla farbröder och damer skulle äntra densamma. Fulla människor fanns det gott om. Närmare bestämt 2400 och dom var konstant berusade i 48 timmar. Har mycket att förtälja men orkar inte. Kan dock berätta att Michael Shenker, den gamle demongitarristen var full som ett vårdike i maj och lyck. ades bara genomföra 2,5 låtar innan han vingalde av scenen. 

Har inte tränat ordentligt på ett par veckor nu och har inga möjligheter att köra igång ordentligt på ett par veckor heller. Massor med arbete, sena kvällar och kass mathållning gör det omöjligt att träna tungt. Kroppsarbete 12-15 timmar om dagen ett dag framöver gör att man inte vill ta i efteråt.

Tävlingen i maj är i farozonen och jag tänker inte delta om inte jag lyckas komma på nåt sätt att få tid med träningen. Får satsa på bänkpress-sm i september istället om nu jag inte kan hinna o träna.

Har en del ideér angående tävlingar och evenemang framöver gällande vår klubb. Ska sätta mig med dr fred och se vad vi kan komma fram till. Gick ju bra senast.

Om en vecka kommer besök från Ptuj hit och ska bo hos oss en vecka (nästan) sedan ska frugan till Tallin på spa-resa och sedan ska jag försöka vara lite social med vänner o familj.

Återkommer med mera grejer snart.

RSS 0.91