Nu går det bra igen

Uppladdning inför veteran-SM och allt käns riktigt bra. Fick nya bänkpresströjan i torsdags och satte ett par tvåor på 150kg med kloss. Svårt att bli van men det ordnar sig nog. Vikten var dock inga problem.

Knäböj i söndags på morgonen, lätt bakfull, och klämde till med 240kg. Dock inte fullt djup men ryggen höll och jag har ingen värk någonstans. Hoppas bara att man får vara frisk nu, 5 veckor kvar till tävling och formen börjar att sitta.

Ha de
Bolanius   

Trött

Sliten efter marken igår. Gick inte riktigt som tänkt men nästan. Var ute på after beach på kvällen vilket var skittråkigt. Gick hem tidigt. Mår fint idag förutom att ryggen är öm. Träning på fredag, bänk o armar.

Ha de o må gött.
Bolanius

Lilla jag bara

Lilla jag bara


Blogg

Hej alla glada lyftare o andra som hittat hit.

Idag ska det bli marklyft för hela slanten, kanske någon mer ryggövning typ hantelrodd som komplement slinker med också. Upplägget är som de senaste veckorna, 4st 8:or med kort vila mellan seten. Tycker att det har gått bra de senaste veckorna med det nya programmet. 

Får väl försöka hålla igång denna häringa sidan o skriva lite inlägg då och då. Ser fram emot två st träningsläger nu. Dels i Lysekil i augusti och dels arm o leverträning i München i oktober :-)

Ha de o må gött
Bolanius 


RSS 0.91