Djävla förkylning...

...att inte vilja släppa. Dras fortfarande med hosta o ont i halsen. Helvette också. Träningssugen, men kan inte träna. Var nere i måndags med det vara bara att ge upp o gå hem. Ska vänta tills på måndag nu så får vi se om det blir bättre.

Visning på kåken idag, får se om någon är intresserad. Annars bor vi väl kvar ett tag till.


Recept på sommarmat...

500g melon (valfri)
2st bananer
2 st kiwi
1 burk med ananas i light syrup eller liknande. Går även bra med färsk, men godare med lite socker i hehe.
500g jordgubbar

Skär i bitar, blanda o låt stå i sisådär 15 min. Ha i en liten klick glass o en massa keso. Bara att glufsa o äta mmmmmm.
Smakar sommar och man får sådana där härliga minnesbilder tillbaka igen. Vägning på lördag morgon, ska bli kul o se om jag ligger i fas eller om jag gått upp en massa igen.

Antar att det finns nån fitnessgalning som har synpunkter på denna mat. Men för mig är det bara skitgött.

/Bolanius

Liket lever

Nu så börjar min förkylning äntligen att släppa. Har varit ute o gått lite granna o var dessutom nere i lokalen o tränade en skvätt igår. Körde lite böj o lite bänk. Är dock inte helt kry ännu, det kändes att det är nått skit kvar i kroppen. Nåja, mer träning idag. Lite lätta armövningar för att få sprutt på blodflödet o lite lätt mark i morrn så får vi se om det kan bli nått drag i gubben frampå.

Ledig denna veckan, ska fixa iordning huset inför visningen på torsdag. 

/Bolanius 


Bodycheck ala Fredda...

...då så. Då ska vi se.

Inledde min deff/viktnedgång/bantning eller vad det nu kallas med att väga in på 132 i söndagsmorse. Humöret var på topp o jag var full av förtvivlanjagmenartillförsikt inför detta evenemang.


Började med att käka frukt o grönt i dagarna 3, sk detox, man ska då enligt uppgift rensa ur kroppen och bli av med diverse gifter o annat. Därefter (tors-fre) har jag fortsatt med mycket sallad men även käkat lite annan mat också. Lite aerobics iform av promenader samt ett intervallpass har det blivit också. Det sistnämnda kördes enligt följande 1-vila-2-vila-3-vila-4-vila-5-vila. Antar att det är så ett rekordeligt intevallpass ska köras. Får hoppas på fler sådana pass, känner en viss träningsvärk i benen faktiskt. Men bara en mycket trevlig sådan minsann. Ska ut o gå idag, o kanske kör ett intervallpass på lördag i 3km spåret. Söndag är det träning igen. Lite högre reps o mer åt BB-hållet ett tag nu.

Veteran-sm blir kanske av, får se hur formen känns fram i juli, är ju lite sugen på att få göra en tävling där man är frisk o kry nån gång. Dessutom blir det tråkigt för Svanelind att åka själv, så jag kanske ställer upp. Dock blir det i 125:an i så fall.

Hur har det gått då frågar sig vän av ordningen.
Vägde mig i morse o vågen står nu på 127,2 dvs -4,8kg mest vätska o så men ändå :-)))) va va who´s your daddy.
Formen är som vanligt, känner mig krasslig med hosta o så men det är på väg bort.

Ska öka på proteinintaget nu och dra ner lite på kolhydraterna ett tag framöver så får vi se om det håller i sig detta.

Mera öl
Bolanius

Deff, part2

Hungern river i min nu magra kropp. Känslan av svält börjar att komma. Har säkert gått ner 7-8 bara på 3 dagar, ja hekto alltså.

Inga magrutor ännu så långt ögat kan nå, kanske tar ett par dagar till, eller så. Hmmm.  Var på en bufférestaurant och åt idag, Stod där som en svulten tiger i en lagård o kunde inte bestämma mig. Mat överallt, o god mat dessutom, det kändes på alla dofter som helt lömskt har förstärkts till ett maximum. Min karaktär visade sig vara god dock och jag inmundigade sallad, tomat, vitkål samt lite pastagratäng. 700-800 kalorier sisådär. Duktigt av mig minsann. Normalt sett hade det blivit 4 tallrikar med olika sorters mat tills man inte orkat mer, alltså orkat resa sig o hämta mer...:-)

I morrn ska jag äta lite vanlig mat för första gången denna veckan. Känns bra att bara äta frukt o grönt o andra nyttigheter. (Lögn)

Mera värre
Bolanius



Deff...

...minsann. Ja eller vad fan det heter. Bantning kanske. Ska ner en massa kilon o har idag varit jätteduktig med maten.

Förkylningen sitter fortfarande i som en propp i skallen men är på bättringsvägen. Blir ingen träning förrän på söndag. Då blir det högreps o på måndag kommer jag att slå världsrekord i träningsvärk. Härligt. I morrn blir det promenix o mer frukt o sallad.
Kommer att vara folkond om ett par dagar o springa runt o bitas och ha mig. Körde förbi en åker med lite kor på i kväll när jag åkte från jobbet o kom på mig själv att sitta o dregla över dessa godsaker. En fin start på min deff hehe.

Mvh
Bolanius

Lycka till alla...

..på tävlingen idag. Glömde att skriva det.

/Bolanius


Tävlingsdags...

...för dom andra :-(

Sitter här o snorar o frustar o hostar. Djävla helvette.
Nåja, upp med hakan. Inleder min viktnedgång tillsammans med Kvest i morrn. Vi ska ner 20 kilo vardera under sommaren /hösten. Blir nog hmmmkul. 

Högrepsträning o mindre mat samt promenader o löpning är receptet.

Nu ska jag dricka mer kaffe
Bolanius 

Nu är det fanimej synd om mig.

Efter att äntligen ha fått till tekniken i böjen, och allt det andra sitter som det ska så blir man sjuk. Är i mitt livs form, har gått hur bra som helst i böjen, dräkterna sitter som dom ska. Till o med bänktröjan är tajt så det räcker. Så blir man sjuk, igen. Jag ger snart upp. Ligger i influensa eller vad fan det är, feber o hosta o skit, fy fan.

Nu siktar jag inte på nån mer tävling, skiter i det o tränar på istället så får vi se vad som händer. Är ju veteran-sm i aug. Men vette fan alltså. Blir man väl sjuk igen.

Nu ska jag krypa tilbaka i bingen o fortsätta att tycka synd om mig själv, så det så. 

Butter, bitter o gubbgrinig :-)
Bolanius

Knäböj o bänk...

...press blev det idag. Lätta treor upp till en trea på 170kg i böj o ett par lätta på nittio i bänken. Nu är allt klart inför helgens tävling som blir den sista på länge tror jag. V-sm skiter jag i o nu måste jag ner i vikt (igen). Kvest skulle kanske hänga på han också. Fredda, jag kommer med beställning på deffprogram. Hjälp. Jag vill ner 20 kg.

Hehe, jag o Kvest i elljusspåret, 7,2 på richterskalan hehe. Har ett härligt tryck i påkarna o ser fram emot lördagen.


/Bolanius 

Trångt i skallen idag...

...igår rockgud, idag amöba. Livet är hårt ibland. Spelade med mitt gamla punkband för första gången på 10 år igår. Ett bejublad konsert som blev rena eriksgatan minsann. Dessvärre så hördes det nog att jag inte lirat gura på ungefär lika lång tid :-)

Skitskoj var det i alla fall. Dessutom så blev det ett visst alkoholintag. Det känns idag, men inte så farligt som man kan tro hehe. Ingen träning i helgen, ska försöka gå ner till mitt gym i S-holm o köra av mig lite böj o bänk. Lätt o bekvämt.

Tävling på lördag, huga.

/Bolanius

Sista träningspasset...

...gällande marklyft före tävlingen. Blev signalträning, körde treor upp til 4x3 150 kg. Lätt snabbt o bekvämt. Blev lite axlar, press bakom nacken lite variet antal reps men slutade med 1x3 80 kg o sedan 1x 10 på 50kg. Armarna fick sig en omgång o sedan lite mage. Inget märkvärdigt utan bara trivsamt o sådär. Har kört lite kardio oxå. Varit ute o gått en del samt lite annat. 

Mycket på gång annars just nu.
Har börjat jobba i Stockholm o kommer nog att bli här ett tag. Trevligt.
Ska sälja huset, annonsen kommer ut på fredag, trevligt det oxå.
Ska spela på Harrys i helgen, ska bli skitkul.
Tävling nästa helg, ser jag fram emot.
Finns annat oxå som jag håller för mig själv, lite planer sådär. Hoppas att allt blir bra.

/Bolanius

Lite knäböj på söndagen

Kvest o jag körde lite böj o det kändes bra.

Blev
1x3 160
1x3 180
1x2 200
1x1 220
1x1 230
1x1 210

Kändes knakfint o bra tryck trots vissa bakistendenser. Kvest gick upp till en etta på 300 med nya dräkten. Såg lätt ut.

/Bolanius

I morgon, då djävlar...

...ska det tas i. Blir maxlyft i knäböj o jag hoppas på 230-240 kanske med maxdjup förstås. Har hävt i mej en kvarting bara för säkerhets skull. Vems säkerhet o vad det ska vara bra för är osäkert men känns bra  just nu i alla fall. Kanske  mår sådär i morrn men det skiter jag i högaktningsfullt. Det ska tas i.

Ni som läser min blogg nån gång sådär vet ju att jag inte är vän av aerobics eller magrutor hehe. Men i torsdags blev det faktiskt ett rejält aerobics/kardio/uthållighetspass som jag kände av dagen efter o gör fortfarande :-). Gött med såna passs oxå ibland. Borde egentligen göras mycket oftare men man är ju lite lat oxå. Mera Kardio till folket, borde jag skandera men det gör jag inte, hoppas bara att det blir fler såna pass, dom gör gött.

Fy fan vilken träningsvärk jag kommer att ha på måndag, o vad underbart det kommer att kännas.


Halleluja på er alla, jag mår fint.
Bolanius 

Bänkpress

Körde bänk idag nere på klubben. Gick sådär, var sliten o trött. Blev även några set med dips.

Det var jag hade att förtälja för jag är trött

// Bolanius

RSS 0.91