Tävling trots allt

Blir nog tävling för mig i morgon. Känner mig seg, har ont överallt, ur form och trött. Perfekta förutsättningar för en fin tävling. Skämt åsido så tror jag att jag kan göra skapligt ifrån mig i morgon om jag ställer upp. Kan bli kul.

Ödis kommer också till start. Undrar vem som ska klova hehe. Får hyra in några polacker kanske.

Tjuvarna är gripna men datorerna är borta. Kommer dom inte fram så blir det nog ett samtal med tidigare nämnda skurkar på tu man hand, och ett o annat blåmärke. Morr.



På söndag blir det dock inte många knop gjorda tror jag.
/Bolanius

Tjuvjakt

Igår var det tjuvjakt. Fler inbrott i huset där jag har min firma och det blev lite jakt i skogen minsann. Inga tjuvar påträffades dock men en del stöldgods från en annan firma återtogs. Tänk, ohh ljuva tanke, om jag fått tag på dom svinen....

Träningen igår gick inte alls. Ingen koncentration alls.

Får försöka idag istället.
/Bolanius

Djävla förbannade tjuvar...

...snodde datorer inatt. Hur fan gör man om man till 95% säkert vet vem som gjort brytet. Ska man åka och bryta tillbaka, diverse ben i kroppen dom djävlarna alltså, eller ska man hoppas att rättvisans män ordnar till det hela. Man blir så djävla förbannad, man jobbar så man nästan kolar av och sedan ska nån äcklig knarkardjävel sno mina grejer för att sälja för pisspengar och snorta upp skiten i sin ruttna näsdjävel. Fy fan. Självrisken är så hög så jag får stå för hela skiten själv och det retar mig ännu mera. Fan vad timmar man måste göra för att reparera en sån här sak. Mmmmmtänk att få lägga händerna på en sån liten skit, ta ut betalningen i natura o då pratar jag inte några sexuella termer utan extremt kotknackeri moahahahehehihi.

Får ta ut min ilska på en skivstång i morrn.

Arrrghh
Bolanius

Inbrott...

...på firman inatt. Skulle vara skottpengar på tjuvar.

Någon som vet nått om stölder i Säffle inatt. 3000:- i belöning om jag får fast dom som gjort det.

/Bolan

Helgens bravader

Igår
Träning igår, bänkade och det var lätt o behagligt. Blev 5x3 95kg. Lite andra småövningar blev det också men inget värt att nämna.


Idag
Idag ska jag snickra lite, handla käk, slöa och bli miljonär på v75 som vanligt. Ledig med andra ord o det behövs.


Imorgon
Söndag är böjdag. Blir full utrustning och jag hoppas att jag kan få till tekniken lite bättre denna gång. Funkar det något sånär så blir det KM annars blir det klovning. Senare på söndagen är det styrelsemöte.


/Bolanius


Hemma igen..

...efter en vecka i Göteborg. Har varit en vecka som alla andra veckor, jobb o jobb men bra träning också. Måndag körde jag böj med dräkt på gymet i götet. Fick hjälp av ett par stadiga bodybuilders och det var kul. Körde en stege upp till 220, sprättlätt och det var bra. Marken i onsdags var väldans tung o jag gick inte högre än några tvåor på 160kg.

I morrn blir det böj + bänk. Lätt o fint sedan böj med dräkten igen på söndag.

/Bolanius

Grubblar o lyssnar...

...på Motorhead vid datorn. Var på kostföreläsning med Anki Sundin häromdagen. Kunde faktiskt det mesta sedan tidigare men fick några aha-upplevelser på kuppen. Har alltid trott att jag äter så mycket jag ska äta och definitivt inte får för lite fett i kosten. Men, ojdå, vad fel det var. Behöver dubbla mitt fettintag. Hur i helvete det nu ska gå till. Ca 300g om dagen ska ner. Ska bli intressant o se vad som händer när man ökar det intaget, ännu mer intressant blir att komma på hur i hela friden det ska gå till. Återkommer om detta. 

Tränade igår och det var tungt och bara tråkigt. Fanns inget vilja i kroppen. Körde lite lätt och sedan gick jag hem. Får hålla upp ett par dagar så blir det nog fint.



En uteliggares beklagan.
Lustigt hur man kan reflektera över sin sociala status bara sådär. Har under ett antal år legat ute till o från som resemontör. Har för det mesta rest ensam, bott ensam, jobbat med folk på platsen som åker hem vid 16:00 o sedan är man ensam. Hotelldöden har för länge sedan tagit mig i besittning och man har fått uteliggarsjukan. Längtar hem när man är ute och längtar ut när man är hemma. Av någon underlig anledning känner man sig alltid ensam, alltid. Kompisar, vänner o familj har ju alla sitt sociala liv och man blir på nått vis ett tredje hjul vart man är vänder sig. Bara att byta jobb säger vän av ordningen, tja, till vad? Kan bara datakommunikation o fiberoptik. Har varit ledig en vecka och försökt att inte göra nått alls för att varva ner lite. Har gått sådär. Stress stänger man ju inte av hur som helst. Ska snart till Bratislava, det ska bli underbart (förhoppningsvis).


Tävlingar
Har anmält mig till KM i början av december men vet inte om jag ska starta. Fortfarande inte hittat tekniken som jag vill ha den. Trist om man får underkända lyft till o med på ett KM. Blir att nöta för nästa säsong är planen att vara med på alla serietävlingar samt Veteran-sm. Vi får se hur nästa vecka blir.

Slutgnällt
Nu har jag gnällt klart.


/Bolanius

Rastlöshet o marklyft

Är lika rastlös som jag var tidigare men nu är jag i alla fall nytränad o go.
Blev 7x3 på 150kg i marklyftet sedan lite bänk o mage. Är gött trött i kroppen och har nu fått i mig en stadig måltid.

I morgon ska jag spika ihop några ramar till mina hummertinor, annars ska jag slöa. Nu igen.

/Bolanius

Myror i benen...

...har jag tamejfan. Varit ledig i flera dar nu och letar efter saker att göra. Man måste nämnligen göra det hela tiden i min värld. Saker alltså. Kanske skulle sätta sig o bara inte göra någonting ett tag men då kommer samvetet (det dåliga) krypandes och säger att du måsta ju göra nått. Konstigt att man är så djävla uppstressad o uppkopplad hela tiden så att man inte ens kan sätta sig en helg eller för den delen en dag, eller ens knappt några timmar o bara skita i allt utan att få dåligt samvete eller myror i benen. Så idag ska jag tamejfan inte göra ett handtag. Bara åka o köpa nät till mina hummertinor. Ja visst ja, ska byta en garderob också, i badrummet. Måste fixa antennen till tv också, det har jag ju glömt. Bilen ska tvättas och ...


Nä, blir fanimej hamburgare eller pizza till mat idag. Ryggläge med en god bok samt marklyft ikväll. Så får det bli.

/Bolanius

Äntligen börjar det lossna

Knäböj med nya dräkten. Sitter som ett skruvstäd och det är ju positivt. Bästa dräkten hittills utan tvekan men svårt att komma ner i början. Blev en stege med 2x190, 2x210 samt 2x220kg idag. Som sagt djupet ska vi inte skryta om men vikterna var inga problem. Bara att nöta på med tekniken nu så blir det nog bra. Lite bänk också som avslutning.

Blev 2port havregrynsgröt, hempressad juice och hembakad bröd till kvällsmat.

Ett råd till alla som får för lite frukt/grönsaker i sig per dag. Köp en Juicemaskin. En som centrifugerar fruktköttet. Lysande och man kan göra juice av nästan vad som helst.

Bolanius dunderjuice.
2 äpplen
2 apelsiner eller 4 mandariner
2 morötter
1 tomat
1hg blåbär eller jordgubbar eller hallon, bara att välja
1 grapefrukt

Kör alltsammans i maskinen så har du juice i två dagar. Alla nyttigheter finns kvar i juicen och dessutom slipper du socker eller koncentrat. Någon som har andra förslag på bra juicer? Spara dock inte juicen längre än 2 dagar då den tappar sin fräschhet då.

Receptet på dunderbröder kommer senare.

No brain no gain
Bolanius

Lätt söndag - tung måndag

Idag har jag inte gjort värst mycket. Bakat proteinbröd (mums) och varit ute o gått lite o så där. I morgon blir det böj med dräkt o lindor. Ska bli djäkligt kul o se vart man står på ett ungefär. Ännu mer kul att se om det funkar med tekniken (djupet). Har haft strul med tekniken typ jämt men hoppas att det ska släppa lite så småningom. Nöter och nöter och det ska väl ge resultat nån gång. Körde igång med kreatin igår och nu pirrar det i benen och har en lätt krampkänning i nacken. Får jag varje gång jag börjar en omgång med kreatin. Bara att dricka mycket vatten så släpper det på någon dag.

Har en inflammation i armbågens insida, nedre bicepsfästet. Inget som påverkar styrkelyftet dock men är djäkligt otrevligt då det hugger o gör ont.

Är ledig hela denna veckan. Typ semester, och ska bli otroligt skönt att bara glida omkring lite. Lite pyssel o plock hemmavid men inga stora grejer på gång. Trevligt

/Bolanius


Tävling minsann...

...blir det 1/12 nere i träningslokalen. Klubbmästerskap och jag är ju på väg att bli i form så nu får man väl se till att leverera lite i alla fall. Körde böj igår en stege uppåt som avslutades med 7x3 på 140kg. Go träningsvärk i mina ben idag. Blev lite bänkpress också men bara 6x2 på 90kg. Kändes mycket  behagligt o lätt. Blir böj med dräkten på måndag och sedan drar jag igång med del 2 av mitt program enligt Sheiko. Nu kommer det att bli lite tyngre träning men lite mindre set o reps. Kanske kan vara nått.

/Bolanius

Sjösjuka o marklyft

I onsdags var det dags för lite marklyft. Fanns inget tryck alls i kroppen efter måndagens böj. Helt urlakad och lyckades i alla fall dra några 2:or på 150kg. Inte tungt alls men ingen energi kvar. Lite bänkpress på det så var passet över och jag stapplade hemåt föra att sova inför hummerfisket dagen efter. Kl 06:45 hämtade min skepparkompis upp mig för avfärd till havet. Vindstilla och härligt småkallt med rimfrost o allt. Visste att det hade blåst kuling (nord) under natten men av detta märktes intet. Tidpunkten var vald så att vi skulle dra tinor mellan 2 oväder. Vinden skulle slå om till Sydväst under dagen och detta är det värsta som kan hända där vi fiskar.

Nåja, vi tuffade ut och väl på plats så var det inte längre kav lungt. Det blåste smådjävlar o vinden hade redan vänt ute vid havsbandet och det gungade så in i helvete. Jag har aldrig i hela mitt liv varit båtsjuk vad jag kan minnas men nu slog det till. Blev sittandes i fören (efter ha lyft några tinor) och bara stirrade ut mot havet och ville helst vara någon annan stans. Helt apatisk. Det var nog en av dom djävligaste stunder jag varit med om. Nåja, en fin hummer samt ett tiotal krabbor bärgades för kokning och senare ätning.

Idag får jag min nya böjdräkt och ska bli kul att se om den passar. Blir knäböj, dock utan dräkt ikväll samt lite bänkpress o sådär. KM snart med efterföljande bad o bastu o grill. Ska bli mycket trevligt.

/Bolanius

Jag har sett ljuset!

Jag har förstått nu, jag har insett, jag är upplyst.

Körde böj igår. Prövade att ta i lite inför ett eventuellt KM i början av december och får till min stora förvåning ett gensvar från mina ben som inte var riktigt väntat. Har ju kört mitt Sheikoprogram ett tag nu och alla som kört det tidigare har ju haft goda erfarenheter av det.

Tänkte ta en stege upp till sisådär 170kg, men det slutade med en ganska lätt tvåa på 200kg. Mjuka träningslindor och bälte var allt som användes. Får nog införskaffa en ny dräkt o köra på lite känns det som. Om det blir KM eller inte står skrivet i stjärnorna men jag är jäkligt nöjd just nu i alla fall.

Kommer nog inte att byta träningsprogram nått mer. Bara att utveckla detta som jag kör nu.

Hej så länge
Bolanius

Söndagsångest

En tuff ny vecka väntar med jobb i GB. Ska dock träna skiten ur mig i morgon och det ser jag fram emot. Blir en massa knäböj och en massa bänkpress. Blir nog en långpromenad också tror jag.

Idag åkte vinterdäcken på bilarna och det är ju inte så kul att hålla på med men det ska ju göras  så...

Förövrigt så mår jag bättre, skulle stressa av denna veckan som var, men det gick ju över med en 60 timmars arbetsvecka. Kul när det ska faktureras förstås men får nog ta mig i kragen gällande jobbet. Behöver det tror jag.

Das war alles
/Bolanius

RSS 0.91