Nytt gym igen :-(

Är nere i Kortedala o jobbar. Har besökt ett nytt gym nu igen och blev grymt besviken. Skatvik eller nått sånt hette anläggningen, hur fin som helst, löparbanor, nybyggda gymlokaler och så har dom inte ens fått in en skivstång. Inte en ol eller sl stång sålångt ögat nådde. Ingen böj eller bänk idag alltså. Fan oxå.

Får leta upp nått nytt gym igen i morrn. Någon som har ideér?


J/U-NM

Vilken lördag!
07:00 så slogs dörrarna upp till Tegnérhallen och vi började med U/J-nm 2007. Vilken fest det blev. Allt som vi ordnat med blev skitbra. Freddas ideér och engagemang satt som en smäck, funktionärer som ställde upp på ett sätt som var helt otroligt. Lyftare o coacher o domare och andra som var med, verkade trivas på ett synnerligen bra sätt. Vi som klovade gjorde inte en enda miss (tror jag), det blev sådär lyckat som vi hade hoppats på.

Visst finns det saker man kan förbättra, dåligt ljus bakom scenen, felvända högtalare, ja o kanske några saker till men idag så skiter jag i det, i morrn kan vi se tillbaka, dra lärdom av misstag och analysera. Idag så sitter i alla fall jag o har ont i hela kroppen och bara är nöjd.

Det blir gott om tid för tackande fram o tillbaka men jag vill lyfta fram de tävlande som på ett fantastiskt sätt tog till sig vårt arrangemang och satte rekord på rekord. Nordisk, nationellt eller bara personligt, vill nog tro att vårat NM bidrog lite granna till dessa resultat. Det blir något extra att gå ut till en faktiskt stor publik med musik i bakgrunden och ljus på scenen och veta att man är, om bara för stunden, en lyftare i ett blickfång, lite av en stjärna. Det syntes på lyftarna.

En miss var webbkameran. Vi hade dragit kablar, lovat sponsorer att dom skulle få synas, fixat linan via kommunens bredband. Det  var länk på förbundets och på en massa andra hemsidor och vad hände. Ingen strömkabel till kameran, fel adresser, strul med än det ena o än det andra. datorer med glappkontakt. Försenad sändning, svårt att se något överhuvud taget, nja, lite missnöjd har man rätt att vara.


Men i övrigt
Alla sponsorer, alla som hjälpte till. Från vaktmästare till städare och badvakter. Funktionärer, klovare medarrangörer, förbundsfolk. Alla som bidragit till detta NM. Tack ska ni ha.

I´m back

Varit lite mycket nu, solen har ju tittat fram och jag har faktiskt varit ute i spåret och hurtat. Träningen går bra och idag var det bara böj på schemat. Körde med utrustning till 2x2/200 sedan en trea på 220 med halvdjup och en 2:a på 240 med kvartsdjup. Bara för att få viktvana.

Nu har jag precis kommit från en löprunda joggingtur intervallträning nåja, jag tog mig runt en 3km med svåra problem. Om vetenskapsmännen från nått dyrt labb varit med så hade vi kunnat bevisa att det mänskliga hjärtat KAN slå snabbare än 480 slag i minuten hehe.

Nu ska jag löga mig i duschen och sedan i säng, trött o sliten men självklart glad.

NM närmar sig och jag tror att vi djävlar i havet att vi har i stort sett allt under kontroll.

Om inte annat så det vår, fatta det alla, det är vår.

Nu djävlar i havet...

kör vi så det ryker. NM närmar sig och det känns finfint. Fredda far som en tätting runt o fixar o donar, själv sitter jag o slöar vid datorn och skriver lite pappar. En mycket rättvis och trivsam fördelning på arbete :-)

Idag har jag tränat lite rygg. Blev 2:or i mark upp till 2x2/180. Sedan Lite blandat smått o gott för den lilla ryggen samt en ordentlig duvning för den inte så lilla magen. Ja just det, blev lite böj också.

Fredag är bänk o arm dag och jag längtar redan.

//Bolanius

Söndag/måndag whatever

Veckovill blir man när det är helger och man ska tvingas vara ledig, *suck*.
Böj i söndags, körde 2:or upp till 210. Lite trött efter onsdagens mark. Men är nöjd i alla fall.

Idag blev det bänk och jag gjorde en 4 på 110 samt några 2:or. Lite biceps, underarmar blev det också.

Sammanfatningen kommer en annan dag.

Trött


//Bolanius

Supersett, hmmm

http://www.youtube.com/watch?v=e0nwx7Q5j-k

Detta är nått för "PowerBerggren" och "Fredda" att annamma kanske :-}
Snacka om träningsvärk dan efter.

Bilmarodörer

Har varit på jobb i Eskilstuna idag. 28mil enkel resa och sedan ska man ju hem igen, tvi.

Många bildrullar ute på vägarna, man blir så förbann.. på en del. Det finns faktiskt folk som ligger o såsar i 70, förvisso på 70-sträcka men ändå. För att inte tala om bönder, lastbilar, husvagnar, motormännens riksförbund med mera.

Idag blev det oxå lite bänk 3x2/110 och snedbänk och lite biceps.

Nu ska jag äta


Flyg inte vilse under helgen nu.
// Bolanius

Mark, dä ä gött dä

Kom hem sent från M-stad och fick kasta i mig lite mat. Packade träningsväskan o iväg till gymet. Taskig uppvärmning, på med markdräkten (gammal böjdräkt) och gjorde riktigt bra ifrån mig tycker jag själv. 1x180 1x200 1x210. Min låsning i ryggen är kvar och hämmar mig nåt alldeles för djävligt i vissa moment. Ska på ny behandling under helgen.

// Bolanius

Fylla o slagsmål...

...blev det inte mycket av, men däremot bänkpress igår. 5x3/100 hur lätt som helst och känslan är kanon.
Idag har jag haft vilodag och har stoppat mig full med mat istället :-)

Är i M-stad på jobb för närvarande och sitter på ett hotellrum o fiser.

I morn är det marklyft på schemat. Längtar redan

// Bolanius


Livet, alltet och knäböj

Knäböj på schemat idag. Blev 3x2/200, kändes lätt o behagligt. Snart har jag djupet inne i varje böj istället för var annan.

Hade även möte angående NM idag och vi har löst det mesta av de frågor som var kring detta.

En liten sammanfattning för vecka 13

Vikt: Samma som alla andra veckor den senaste tiden
Form: Härlig

Skador: Nej

Snus: Nej
Öl: Ja
Godis: Hmmmm
Övning: Bänkpress
Mat: Sibylla idag 300g med strips o coca cola :-)
Tilskott: Glutamin, vet inte om det funkar än men djävlar vad man fiser :-}
Musik: Allting just nu


Kör försiktigt
Bolanius


RSS 0.91