J/U-NM

Vilken lördag!
07:00 så slogs dörrarna upp till Tegnérhallen och vi började med U/J-nm 2007. Vilken fest det blev. Allt som vi ordnat med blev skitbra. Freddas ideér och engagemang satt som en smäck, funktionärer som ställde upp på ett sätt som var helt otroligt. Lyftare o coacher o domare och andra som var med, verkade trivas på ett synnerligen bra sätt. Vi som klovade gjorde inte en enda miss (tror jag), det blev sådär lyckat som vi hade hoppats på.

Visst finns det saker man kan förbättra, dåligt ljus bakom scenen, felvända högtalare, ja o kanske några saker till men idag så skiter jag i det, i morrn kan vi se tillbaka, dra lärdom av misstag och analysera. Idag så sitter i alla fall jag o har ont i hela kroppen och bara är nöjd.

Det blir gott om tid för tackande fram o tillbaka men jag vill lyfta fram de tävlande som på ett fantastiskt sätt tog till sig vårt arrangemang och satte rekord på rekord. Nordisk, nationellt eller bara personligt, vill nog tro att vårat NM bidrog lite granna till dessa resultat. Det blir något extra att gå ut till en faktiskt stor publik med musik i bakgrunden och ljus på scenen och veta att man är, om bara för stunden, en lyftare i ett blickfång, lite av en stjärna. Det syntes på lyftarna.

En miss var webbkameran. Vi hade dragit kablar, lovat sponsorer att dom skulle få synas, fixat linan via kommunens bredband. Det  var länk på förbundets och på en massa andra hemsidor och vad hände. Ingen strömkabel till kameran, fel adresser, strul med än det ena o än det andra. datorer med glappkontakt. Försenad sändning, svårt att se något överhuvud taget, nja, lite missnöjd har man rätt att vara.


Men i övrigt
Alla sponsorer, alla som hjälpte till. Från vaktmästare till städare och badvakter. Funktionärer, klovare medarrangörer, förbundsfolk. Alla som bidragit till detta NM. Tack ska ni ha.

Kommentarer
Postat av: Johanna Berggren

Yes, alles klar!
En GRYM helg som kan göras ännu mer grym faktiskt! Helt klart en super insats av ALLA oavsett roll. Jag skulle vilja lyfta fram dig som klovar chef samt dina grymt enorma klovarteam som skötte sig helt otroligt: bra tempo, rätt vikter osv! BRA jobbat!
Nu skall vi utvärdera NM helgen och jobba vidare med en stor blodad tand!
Ta hand om dig och din familj så ses vi i hallen!
Ha en fin vecka! Kram/J.

ps. har du någon tid att jobba fram hemside konceptet?.RING MIG!.073-8187784 .ds


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91