Livet, Universum och Bänkpress

Var nere igår och körde lite bänk, 5x3 på 100kg. Gick lätt o behagligt. Det är bara det att jag får så satans ont i vänster biceps när jag bänkar. Känns som armen ska explodera. Det går lika fort över men kommer efter varje set. Förmodligen överansträngd men jag vet fan inte. Skit samma, dubbeltreo och nicoflex gör susen hehe.

Gött laddad inför tävling i karlstad, har inga mål eller krav på mig själv. Vill bara få ett bra resultat med godkända lyft. Känns som om det skulle gå.

Just nu sitter jag på ett hotell i Göteborg och tar det lite lugnt. Inget mer jobb förrän i morn. Ska ut o gå en sväng nu. MAT kanske eller jo tvärsäkert. MAT moahahahaha. Mat 'dreggel' mat mat. Oöööhhaahhmaaat.

Må gött
Bolanius

En rekti kär

Har varit nere o kört böj idag. Blev dräkt o lindor. Gick upp till pers och det blev 225kg. Dock var djupet lite dåligt enligt vår eminente domare och jag får försöka få lite mer fart på grejerna.

Veckosammanfattning vecka 4

Vikt idag: Trasig våg men säkert 130kg eller nått
Snuset: Ingen tobak sedan okt -06, känns fint.
Godis: Inget godis sedan nyår. Ett LÄTT sug ger sig tillkänna ibland.
Kroppen: Inga stora smärtor, bara det vanliga.
Formen: Skapligt bra, kan bli pers i Karlsatd den 10/2
Favoritövning: Knäböj tror jag, fast bänk o biceps är också i topp.
Veckans länk:
www.iform.no

Det var alles
Bolanius

Jag står stött

Bänkpress igår och första gången med tröja sedan i augusti. Underligt nog hade tröjan krympt en aning. Mycket mystiskt. Kan den ha blivit utsatt för solljus eller nått kanske? Frågorna hopar sig hehe.

Nåja, min tröja som var stor o bekväm att köra i senast var nu svintrång. Blev ändå till slut ett gäng ettor o tvåor på min ingångsvikt 120kg. Lätt o enkelt. Var även på 160kg med kloss och det var skittungt men det gick. Avslutade med lite biceps så idag har jag träningsvärk.

Hur var det ordspråket var nu då? Det som inte dödar det härdar.

Hmm
Bolanius

Ledsamt...

...ja eller inte eller kanske. Bara jobb just nu vilket är bra då jag är egen företagare. Bara jobb innebär också ingen träning just nu och det är mindre bra men det skiter jag i just nu. Har ont i ryggen som attan men det håller på att gå över. Fick mig en kyss i korsryggen på jobbet i måndags. Svullen o öm o skit men som sagt bättre nu. Har sytt i min böjdräkt o längtar tills på söndag då ska jag ta i utav bara helv....

Bänk i möra med tröja, det ser jag inte fram emot då jag tycker det är skit med tröjorna. Behöver dock ha den då jag är klen i bänken annars. Det är jag förvisso ändå men ändå klenare utan tröjeländet. Även nedre vänstra bicepsfästet har varit ömt en vecka ungefär, senaste klossbänken tog lite väl bra känns det som. Det går väl över med lite whisky och vitlök som allt annat skulle jag tro.

Mycket jobb och lite träning i fortsättningen också? Nja, har släckt de värsta bränderna på jobbet nu och kan börja fokusera igen på träningen.

Så, nu har jag gnällt färdigt och det känns genast bätttre.

Ha de
Bolanius


Söndagsböjen

Som vanligt var det knäböj idag söndag och det gick skapligt. Ganska lätt men fick inte till tekniken riktigt. Ska sy in min dräkt under veckan så får vi se om det kan göra nått.

Bänk i morrn, ska bli trevligt

// Bolanius

Marklyft

Drog mark igår och det med dräkt för första gången på väldans länge. Gick upp till tänkt ingång på tävlingen den 10/2. Blev 3st 1:or på 190kg. kanske blir lite till som ingång, vi får se. Kändes lätt o behagligt i alla fall även om dräkten inte sitter som den ska ännu.

// Bolanius

Högtryck för fan

Har kört bänkpress idag. Började med att köra lätt, dynamisk bänk 4x2 på 100kg. Gick sedan över till klossbänk och här börjar det lossna lite. Det blev 1x3 140kg 1x2 150kg samt 1x5 140kg utan tröja. Gick ruskigt lätt o behagligt. Sedan skulle jag köra lite triceps men då kände jag av klossbänken i armarna och körde mage istället. Riskerar inte att få ont när det bara är 3-4 veckor till tävling. Vet ju inte vart det blir eller vilket datum. Eventuellt Karlstad den 4/2 annars Säffle den 10/2. Vi får se.

Nu har jag stoppat magen full av pasta, hamburgare, proteindrinkar, kreatin och vatten o mjölk och annat smått och smaskens, så nu är man inte sugen på maraton precis. Ja Daniel, jag vet att jag äter kasst men jag är ganska söt i alla fall, det säger min mamma, fast hon är synsvag förstås. 

Nå i alla fall. Mätt o träningsvärk, kan det bli bättre? Ja det kan det, men hur, ja det kan ni få fundera på.

// Bolanius 

Bra kurva

Har kört knäböj i dag och det känns allt bättre med dräkten och tekniken och allt. Var uppe på 220kg idag och fick den godkänd av vår eminente domare Mats i klubben. Nu är det bara att nöta teknik och tunga lyft, tävling om 4 veckor.

// Bolanius

Det är vår minsann

Sitter på ett hotellrum i Mariestad. Trött o sliten. Har varit en lång dag idag. Fick åka till Örebro och hämta boxar till fiberoptik för att de boxar jag hade fått tidigare hade tillverkningsfel. 28 mil och halva dan åt pipan. Har äntligen blivit klar med jag skulle göra och har fått mig lite mat. Biffstek med lök o klyftpotatis.

Tränade igår men det gick trögt. Körde lätt bänk 6x2 80kg dynamiskt eller signalträning eller vad det heter. Lite armar o axlar blev det också sen var jag helt slut. Käkade o stöp som en klubbad i säng o sov som en stock. Analysen blir att jag inte återhämtat mig helt från böjen samt att  jag inte har sovit speciellt bra ett par nätter. Mark i morgon och det blir 4:or på någon lagom vikt, typ 160-170kg, samt en djäkla massa magträning.

Har en massa utejobb som skall göras nu i början av året. Tänker inte gå ner mig för det utan ska gilla läget och köra på utav bara hel......

NM för juniorer i Säffle, ska bli skitkul, April är månaden.

Ha de gött
Bolanius

Veckobokslut V1

Nyårslöfte: Inget godis på 365 dagar. Hmm, djävla alkohol. Man löver o löver.

Vikt: 129,0 liten uppgång, inget att oroa sig för. Jag mår ju bra ju. :-)

Inget snus ingen tobak ingenting av den varan sedan många veckor tillbaka. Går hur fint som helst.

Godissugen: efter 7 dar, skit, är det svårare att sluta med sockerbomber än med snus?

Veckans länk: http://www.kostkropp.se/
Favoritövning: Bänk o bicepscurl får snart ge vika för en gammal goding. Knäböj.
Krämpor: Inga, förutom träningsvärk.


Das was alles
Bolanius


Katastrof...

...kommer det vara i morgon när träningsvärken slår till. Böjde med dräkt o lindor idag för att se om knäna skulle hålla. Inte bara höll dom utan jag böjde riktigt bra. Någon 2:a på 200kg samt några 1:or på 200 samt en 4 på 210 med för dåligt djup för viktvanan. Första tunga passet sedan V-sm med dräkt och det kändes för djävla gött.

Har någon en rullator till uthyrning? Behöver nog en i morrn hehe. Ohh och jag som ska till M-stad på jobb i morrn. Blir nog härligt.

I morn blir det bänk, lätt o fint med fart. Dynamiskt eller vad fan det heter.

Ha de
Bolanius


Kalaspass

Körde bänk igår och det gick sådär tack vare en grym träningsvärk från passet innan. Men när jag sedan bytte till klossbänk så började det hända grejer. En 3:a på 140 med stor kloss och några 2:or på 130 med mindre kloss utan tröja eller så. Känns riktigt bra nu. I morrn blir det böj med dräkt o lindor. Får se om knäna håller, längtar redan.

// Bolanius

Uppåt minsann

Körde mark igår och passade på att ta i lite i alla fall. Var uppe på 185 och drog en etta och knäna höll ganska bra. Fick ställa mig lite smalare och drog en hoper 4:or på 155, då kändes det bra. På söndag ska jag köra med dräkt o lindor ihop med Kvest. Bestämmer mig då om ev tävling. Söndag kl12:00 om nån mer ska med.

Har fått sendrag i en tumme men det skiter jag i.

Det som inte dödar - härdar, ja eller lemlästar eller invalidiserar eller skadar eller ger konstant värk eller ja härdar.

På återseende
Bolanius

Så djävla gött

Sitter o myser eller vad man ska kalla det, har en träningsvärk som är helt otrolig. Körde ett av mina bästa pass någonsin i tisdags. Bänken gick hur lätt som helst. Har ett riktigt gött tryck i kroppen nu. (Antagligen all sprit på nyårsafton som har lagrat sig som energi eller nått hehe.)

Svanen kom med ett tänkvärt inlägg igår. Veteranlaget skulle faktiskt bestå av mig, han o Kvest om vi tävlar allihopa. Hmm, får nog lösa licens i alla fall. Karlstad i början av februari skulle då bli nästa anhalt. Trevligt. Ja, vi får se om knän o annat håller. Blir dräkt o lindor på söndag i alla fall.

Ikväll blir det mark, men inte så tungt, följer schemat.


God fortsättning
Bolanius

RSS 0.91