Sista passet

Så var då sista passet avklarat. Är i Göteborg o jobbar för tillfället och smet in på ett gym och det blev ett lätt bröstpass och lite armar. Avslutade med lätt o explosiv mark samt lite mage. Sedan blir det till att äta och ladda för fullt. Målet är att göra pers och får jag bara första böjen så tror jag att det går fint. Kommer väl att vara skitnervös förstås så jag får be Kvestarn dänga upp mig hehe. Ingångar blir som tänkt 200-120-190 och tar jag dom så har jag redan där pers totalt. Det borde inte vara några problem utom djupet i böjen. Har gött tryck i kroppen och humöret är på topp. Bara att ta i nu.

Nässjö here i come.

Håll en tumme för mig
Bolanius

Sista rycket

Knäböj idag. 2:a på 200 samt en 1: på samma blev slutrycket. Hur lätt som helst och Fredda var domare och godkände mig knappt hehe. Dräkten sitter som en smäck o formen finns där. Blir lite bänk o axlar samt armar i morrn. LIte rygg på tisdag eller onsdag. Annars vila o mat-mat-mat. Jag är trött på att äta.

Ha de
Bolanius

Veteran-SM

Närmar sig med stormsteg. Bara drygt en vecka kvar och jag känner mig mycket laddad för detta. Kommer att gå in på 200-120-190, sprättlätt för att få ett resultat och därifrån bara köra på. Hoppas att inte det blir nått skit sista veckan bara. Vikten sitter som den ska. Idag är det bänkpress, med eller utan tröja? Har inte bestämt det ännu. På söndag blir det böj. Sista böjpasset och då ska jag köra ur benen lite så man får tryck i kroppen. Blir nog 2:or på 200-220kg eller nått. 


Ha de
Bolanius 

Bänkpress

Har varit och kört bänkpress idag på träningen. Blev lite bråttom då jag skulle ut o fiska kräftor med min kusin. Tröjan sitter som den ska. Ingångsvikten sitter som en smäck och inte en kräftdjävel fick vi. Blev dock några pilsner och det är ju inte kattskit precis. Näst sista passet med tröja innan tävling och jag är trött i kroppen. Nu blir det knäböj på söndag sen blir det LÄTT träning resten av tiden fram till 2 september.

Fredda har fått bänktröjan att sitta som den ska och det ser mycket bra ut. Målet är nära :-)

Ha de o må gött
Bolanius

Stel

Vaknade i morse och var STEL, jojo snuskhummrar, stel i kroppen alltså. Träningsvärk de luxe. Egentligen en alldeles underbar känsla men väl häftigt. Måste ha gjort något rätt på träningen. Körde mark igår. 6st 1:or på 170kg med dräkt och det går sådär. Vikten är ju inget problem men dräkten. Bara att nöta på. Min vikt har nu satt sig och är perfekt inför V-sm. 126kg på morgonen. Kommer nog att gå upp nått kilo till innan 2 sept. 

Nu är det vila i dag och på fredag är det bänk. Då blir det att ta i. Näst sista passet med tröjan innan tävling och jag hoppas att jag kan ta i ordentligt. Har även försökt att anmäla mig till Bänk-V-sm så att Kvestarn inte ska behöva gå ensam i sin klass och därför bli utan medalj. Är vi två så delas det ut medaljer. Får se om jag kommer med. Det har med anmälningstider att göra. Hoppas jag hann i tid.

Nä, nu ska jag äta.
// Bolanius

Måndagspasset

Tycker mer och mer om att köra måndagspasset. Onsdag är det marklyft, fredag är det bänk och på söndagar är det böj. Måndagen har blivit lite av ett samlingspass, rena bodybuildingen. Idag blev det bröst, hantelpress lutande först uppåt sedan neråtlut. Sedan axlar, tre övningar, sedan lite armar. Varierar alltid måndagspasset lite och det känns skitbra. Tar inte i speciellt utan kör 6-10 reps på alla övningar, bara en skön pump. Har lite ont på diverse ställen på kroppen men har kört tungt ett tag nu så det är väl inte så konstigt. Blir lite lättare nu fram till veckan innan SM då jag bara kör lite lätt teknik och vilar o vilar.

Fredda fick äntligen till idag och jag har blivit utnämd till hans bänkpresspolare hehe. Jorå, jag ska hjälpa han så gott jag kan. Vi vet ju målet Fredda. Det fixar du lätt.

Johanna o Svanelind är båda på bättringsvägen och det är positivt, Janne börjar komma i storform o även Ödqvist så det blir en intressant tävlingsvecka som kommer i slutet av augusti/början av september.


Nu ska jag sova lite skönhetsömn, imorrn är det vila. Onsdag mark, blir treor med dräkt och ca 65-75% av max.

Knäböj

Lät snuvig o allmänt trött så skulle nya superdräkten prövas. Modellen heter TITANNXG+superinfernoextraspecialturbodeluxe eller nått sånt, ingen finsk skit här inte hehe(förlåt), Nåja, dräkten krängdes på (vissa tvivlare åsåg spektaklet och trodde inte jag skulle komma ner) men det gjorde jag. Vilket tryck i botten det blev. Kanondräkt som varmt rekommenderas. Hade man bara varit pigg o alert så hade det förmodligen blivit pers direkt men jag kände mig inte riktig kry så jag avstod detta. Nåja, jag böjde några set på 200kg som också är min valda ingång på SM, tror jag i alla fall. Kanske blir lite till. Behöver nya lindor också, men det får vänta tills i höst. 

Måste också slå ett slag för en produkt som jag provat. Läste en amerikansk undersökning på nätet ang ett preparat som var mycket fettförbrännande och hade muskulärt positiva egenskaper. Min första tanke var dyr avföring men eftersom det var sommarrea på Gymgrossen så införskaffades ett par burkar. Produkten heter CLA och är en Konjugerad linolensyra som blandats med oljesyra samt veg olja. Satan vilken effekt detta hade på mig. Inte blev jag smalare precis men jag fick ett eländes elände att hålla vikten. Allt jag käkade förbrändes och jag som vill gå i +125 på Veteran-SM var efter en månads ätande av CLA nere i 123,5kg. Totalt 6kg ner på 1 mån. Ökade mitt matintag ännu mer, och insåg förra veckan att det var lika bra att minska intaget att denna produkt istället för att äta ihjäl mig. Käkar dessutom ALA (Alpha Lipoic Acid) som är en grym antioxidant. Vet inte om det är blandningen av dessa två produkter eller bara CLA som gjorde vikten minskade men jag vet att efter SM ska jag börja med detta igen. Då ska jag nämligen banta (svärord) lite granna och gå i 125 i oktober. Tror jag hehe. 

Ha de gött alla
Bolanius 

42246-4

42246-4


Bänk

Så fick jag då äntligen bänktröjan attt sitta lite lagomt bra. Bänkade 130 till fullt djup men lyfte lite på rumpan så det var inte riktigt godkänt. Vikten var dock lätt och det finns mer när jag får till passformen ännu bättre. Ibland är det kul att träna, även med idiotdräkter.  På söndag blir det böj och då djävlar ska jag ta i. Sista tunga passet för V-SM, sen blir det ingångsvikter för hela slanten. Ca 85% av max.

Heja heja
Bolanius

Denna djäkla mark

Igår var det marklyft på schemat och jag får inte vinklar o annat att stämma. Kör mad böjdräkten o det är väl inte det utlimata direkt utan jag kommer inte ner till stången ordentlig. Röven kommer inte ner i startläge utan jag börjar att dra lite för tidigt. Har prövat några dräkter från Metal med det gick inte ens att få dom att passa på nått vettigt sätt. Nu ska jag töja min böjdräkt i benen lite för att få upp den lite till så att jag kan köra mark i den på nått vettigt sätt, samt köpa en ny böjdräkt istället. Titan NXG+superduperhejochhådräkt ska det bli. Känns nästan löjligt med denna materiella utveckling inom sporten med tanke på dräkter och inte minst bänktröjor. Nåja, det är lika för alla så det är bara att nöta på och vara glad.

Har ett gött tryck i kroppen i alla fall och formen är på uppåtgående. Sista passet med den nya bänktröjan på fredag. Får jag inte ordning på den då så kör jag i min gamla Inzer t-shirt istället på SM. Skit samma.

Svanelind fick ryggont i går efter en mäktig 3:a på 280kg i marken och det är illa illa, krya på dej. Samma gäller Johanna, vila foten istället för att hela tiden stressa den. Skada = vila annars blir det värre eller tar längra tid att läka. Du hinner bli bäst ändå, vilket jag tror att du kan bli.

Ulf drar sig ur SM och det är så synd, en axel som inte vill läka har ställt till det för honom.

Själv är jag trött på att äta, blir definitivt 125:an efter SM. Konstant hungrig och evigt ätande, lika förbannat har jag svårt att hålla vikten. Blev pizza till kvällsmat igår. 125,7 i morse så jag ligger på rätt sida i alla fall.

Ha de gött
Bolanius

200 lätt som en plätt.

200 lätt som en plätt.


Knäböj

Den tunga träningen fortsätter och idag var det knäböj på agendan. Det blev till slut en etta på 220kg samt utgång o dipp på 250 samt 260kg. Känns riktigt bra nu. Ska köra 3:or på 85% resten av tiden fram till SM. På onsdag är det mark och jag hoppas att detta kan funka äntligen. Haft svårt att hitta vinklar o annat.

// Bolanius

Träningsvärk

Vaknade i morse med en träningsvärk utöver det vanliga. Har inte haft träningsvärk på länge nu. Ganska skönt med lite t-värk men det här är nästan väl häftigt. Knäböj idag och vette fan hur man ska kunna böja när man är som en torr trädgren i kroppen, stel alltså. Men, dräkten på och full satsning så går det nog.

// Bolanius

Slit o släp

Slit o släp


Söndag

Bakfull o trött. Hmm, nu får det skärpning om det ska bli några resultat. Stod över knäböj idag och kör med resten av lyftarna i morgon. Full utrustning o full satsning, ska bli kul. Har dock en grym träningsvärk på framsidan låren, hoppas att det släpper. Inte bra att snickra o ha sig. Idag blev det hantelpress för att få en genomblödning från fredagens bänk. Sedan axlar o armar. Känns bara bra.

// Bolanius

Mark

Körde mark igår. Prövade med böjdräkten då jag ännu inte har någon markdräkt. Skit blev det. Orkade inte med nånting. Vinklar och allt blev knas. Skit samma, bara att glömma. Får beställa en ny markdräkt. Bänk i morrn med tröja o kloss. Bävar redan.


Ha de
Bolanius

RSS 0.91