Jobb igen

Ingen träning idag, sitter med jobb fram till 23:00 o sen känns det inte som nån idé att bryta sig in på gymet för att köra rygg.

Får försöka i morgon istället o hoppas på bättre timing med jobbandet då. Kommer nog tyvärr att vara så här ett tag igen. Mycket nu.


/Bolanius

Nu djävlar...

...är pappa på gång. Körde benböj o bänk idag. I morrn blir det armar o på onsdag rygg o axlar. Kändes väldans bra idag.

Ska komma igång under ett par veckor nu o sedan dra igång med en kreatinomgång.

/Bolanius

Alkohol part2

Ska aldrig mera dricka alkohol.  






I januari alltså.

Nä en vit månad igen kanske.

Eller så
Bolanius

Alkohol

Min vita period gick över igår. Kortspel o whisky till sena natten. Idag mår jag sådär.

Med tanke på miljön

En miljöbil. image14

Träning idag

Blev lätt mark, och några andra lätta ryggövningar. Sedan lite axlar o lite mage innan det var dags att styra kosan hemåt. Bengtsson var nere idag för första gången på nästan ett år. Gött.

Några små notiser
Ingen snus sedan okt -06
Ingen alkohol sedan 25 dagar 19 tim och 12 minuter men vem räknar
Vikten pekar saaaakta neråt men neråt i alla fall som planerat
Nu ringer snart jehovas vittnen på dörren o vill ha mig som praktexempel på en renlevnadsmänniska, kanske en ny jesus. Det vore nått de. Alla massorna följer i mina spår o lyssnar ivrigt på mina små kluriga teorier och andra dumheter. Vilken idé, att kunna       näää nu är det dags att gå o lägga sig innan det spårar ur fullständigt. Jaså jaha, det har det redan gjort ja.

God natt.
Bolanius


Varulv

Jag innan rakning o klippning. Fan vad det växer, kanske kan ta såntdär stopp o väx hehe.


image13

Beyond and further

Finns ett uttryck bland body builders som heter "beyond pump". Det betyder att man tränar tills man har fått grym pump i sina muskler och sedan kör lite till så att man till o med tappar pumpen av ren utmattning. Jag har nu utforskat den mer okända sidan av dess motsats, nämligen beyond träningsvärk. Låt mig förtälja. Efter ett uppehåll på ca 5 veckor så körde jag häromdagen ett litet nätt benböjpass. Detta renederade i en skön o trivsam träningsvärk. I onsdags (igår) fick jag den briljanta snilleblixten att man tack vare detta tidigare pass kunde köra på med benträningen som innan uppehållet. Inte lika tungt förstås med med mer set o mer reps o mer av allt, ja ni förstår. Sagt och gjort. Knäböj, många blev det o redan här borde mina skakande ben gjort mig uppmärksam på det faktum att jag kanske borde ta det lite lugnt, men nejdå. Baksida lår genom goodmornings samt ett avslutande härligt pass i en benpress. Jag var i morse troligtvis den enda levande varelse som upplevt rigor mortis. Vet man inte vad det är kan man googla det. Frankensteins monster torde ha framträtt likt en framstående gymnast i jämförelse med mig o min något stela lekamen i morse. Varje steg, varje tanke på att ta ett steg till gjorde ont. Efter ha spenderat ca 14 min på att ta mig från sängen på hotellet till frukosten via diverse väggar o räcken ca 45m bort så blev mina smärtor mer avdomnade samt avtagande. Har stått o jobbat idag och har vid skrivande stund lyckats att mjuka upp mina ben såpass att dom känns som ben o inte som betongklumpar.

I morrn blir det rygg o axlar.

Ha de
Bolanius

Träning igen

Lätt ryggpass samt lite axlar. Får se om det blir bra att börja ta i lite på fredag kanske. Blir lätt o fin träning under veckan om tid gives. Mycke jobb nu.

Känns inte så farligt som jag befarade sen i fredags i alla fall. Är nog den fantastiska grundkondisen, hmm eller kanske nått annat. Typ tur hehe.

I morrn blir det nog inget men tisdag satsar jag på böj/bänk igen.

/Bolanius

Styrkelyft

För alla er som inte vet vad styrkelyft går ut på så kommer här en introduktionsvideo.
Kolla på hela, blir ganska häftigt efter halva ungefär hehe.

http://www.youtube.com/watch?v=42R_Bgj3CgU

/Bolanius

Träning...

...igen. Blev böj upp till en skakig o grund tvåa på 150kg. Kommer att kännas i morgon hehe. Bänk, blev upp till några treor på nittio kilo. Kommer att kännas i morgon. Lite armar o mage avslutade passet som, ja ni förstår, kommer att kännas i morgon. Sammanfattningsvis kan man säga att jag kommer att ha känningar i morgon om någon undrar. Inget ont nu o inga känningar i ryggen eller så. Trevligt trevligt.

Summering!
Träning idag = ont i morgon.
Träning på Söndag = Härligt

And i love it.
Bolanius

Skit varemet

Blev ingen träning idag. Får försöka i morrn istället. Sliten som attan efter allt jobbande. Nåja, det går över med någon natts god sömn o sådär.

I morrn, då djäklar :-)

Tillbaka...

..igen efter en sessior i Gb. Jobbat sedan förra måndagen o nu är man gött mosig. Blir dock träning i dag. Har bara blivit ett pass på 4 veckor o nu är det dags att sätta fart på dököttet.

/Bolanius

Inledning

Dom fixar det nog ska ni se, med jobb o jobb o jobb. Hehe, har massor att göra o det är kanon. Har dock väldans lite tid över för träning just nu. Det får bli träning på söndagar tills vidare så man inte tappar allt inför -08. Blir januari o februari som blir lite häftiga gällande jobb. Lugnar nog ner sig sedan.



Hittade en liten kul bild som jag tänkte dela med mig av.

image12

Ha de
Bolanius

Bra slut på året

Satt i en badtunna o drack pilsner o hade det skönt i går kväll. Bastu o dusch + snaps, sedan hem till kompisarna för fortsatt firande med egenfångad hummer, krabbor och annat tilltugg på menyn. Spel spelades o raketer sköts.

Nu är det -08 och man får väl blicka lite framåt igen.
Ska jobba skiten ur mig i Januari tyvärr. En firma som jag jobbar ihop med har fått förseningar i ett jättebygge och nu är det bara att försöka rädda dom så gott det går. Blir nog 70 timmars veckor ett tag framöver. Ska försöka att komma iväg för träning i alla fall 2 pass i veckan för ev start i första serietävlingen i februari. Strunta i resultatet och fokusera på att få godkända lyft o ta poäng till laget. Vi får se hur det blir.

Annars ska jag försöka lära mig att njuta av livet o inte bara jobba hela tiden. Släppa taget lite o sluta vara stressad hela tiden, hur nu det ska gå till.

image11

Sista dagen på året innan påbörjad bantning, 130 kg. Återkommer veckovis och förtäljer hur det går för mig.

Gött nytt år
/Bolanius

RSS 0.91