Nytt program minsann

Så var vi igång då. Har fått ett träningsprogram från Norge som verkar lovande. Jag kommer att lägga ur löpande info om det är någon som är intresserad. Kvest har hängt på och ska pröva några veckor han med.

Idag blev det 3x3 150kg böj, 6x2 130kg mark, 3x8 300kg benpress + någon ryggövning.
I morgon är det bänk mm som gäller.


Ha de alla
Bolanius

Söndag morgon

Idag är en bra dag. Snusbehovet släpper mer o mer. Jag börjar mitt nya program, träning o kost idag. Det blir vintertid, jag gillar höstrusk. Så idag är en bra dag. Körde bänk och lite annat i fredags. Och hör o häpna, det blev dips också. Med hjälp då förstås eftersom det var typ 12år sedan sist och jag är ju ganska tung. Vi snackar träningsvärk! Idag blir det både böj o mark hugaligen.

Ha de alla
Bolanius

 


Fortsatt lidande o hemska kval.

Hej hej.

Har vart o tränat i dag och det gick fint. Marklyft 2x3 160kg benpress 3x8 300kg osv. Kändes lätt och trivsamt. I morn blir det bänk, mm. 

Har abstinens så det räcker. SNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUs. Ähh bara skojar, det går fint än så länge.

Ses/hörs/synes/läses i morrn
Bolanius

Detta blir inte roligt

Tog min sista snus igår. Just nu känns det inte så bra. Varför kan man inte både få ha kvar kakan och samtidigt äta upp den. Nåja, dom 4 första dagarna är värst så det blir nog bra till slut.

Återkommer med mer gnäll.

Jag kommer att lägga av

Efter långt och moget övervägande, samt pga högt blodtryck och missfärgade tänder så har jag beslutat mig för att sluta. Ja att snusa alltså. Blir till och med en del kondisträning (hör o häpna). Ett nytt liv? Gubbsjuk? Närå, vill hålla mig frisk ett tag till bara och slippa äta mediciner mot högt blodtryck och andra följdsjukdomar. Är inte i riskzonen än men man vet ju aldrig. Man kanske ska ta och lysnna på kroppen efter ehhh 28år, jaja 33 då, hmm 41.

Slut för idag.
Bolanius

Sex

Ursäkta rubriken. Men 6 gånger har jag kört ben nu och inte fått till det alls. Bara krånglar med djup och ömma ljumskar och så vidare. Men idag, då djävlar satt äntligen böjen där den skulle. Har smalnat av mellan fötterna och vridit ut fötterna lite till och då äntligen...

Nu blir det att nöta med lätta vikter så jag får detta att sitta. Nöjd Bolanius idag.
Prövade med lindor oxå, 140kg och lätta 2:or och det satt perfekt då med. Men huvva vilken träningsvärk jag ska få. :-)

Tack Lars på KAK som kom med tipset att vinkla ut fötterna. Även en gammal hund kan lyssna ibland hehe. Har tappat ett par kilo i vikt dom senaste veckorna och det känns fördjävla bra då jag arbetar mycket med kroppen och springer i stegar och annat. Positivt värre nu.

Fest på lördag och det ser jag fram emot. Saknar dock min träningspolare Chrisse som lagt vikterna på hyllan och fått flickvän. Bara att gratulera och önska lycka till med flytt och annat till Spanien. Behöver en ny träningspolare så jag får väl haffa nån och tvinga iväg denna stackare till stången hehe. Allt blir lättare när man har nån att träna med. Är ingen ensamvarg på det viset. Lite svårt oxå med tanke på mitt kringflackande jobb, då jag tränar rätt sällan på SAK. :-(

Annars är målen just att komma i bra form till första serietävlingen i februari och att få vara frisk.
Målet för året som kommer är att göra minst 600kg någon gång på tävling.

Ha de o må gött
Bolanius


I´m back

Okej Fredda, här kommer en uppdatering. Får väl be om ursäkt till alla tusentals fans som längtat o trängtat, ja eller nått.

Tränade igår efter en veckas välbehövlig vila. Mina ljumskar och axlar var ömma och stela så jag tog beslutet att lite vila gör nog gött. Det gjorde det. Körde mark i söndags 5x8:or på 120 utan bälte och det var jätteskönt att köra strikt och lätt. Nu fortsätter jag med mitt nya program och det känns bara bra. Träning på tisdag, böj o bänk. Onsdag, lätt mark, fredag, bänk o böj och lördag lätt mark igen. Lite senare på lördag blir det fest. Kvest o jag ska bli lite runda under fötterna. Lilleman Svane..nd kommer tyvärr inte med. Men vi kör så det ryker. Alla som vill får följa med och bli onyktra. Info om vart vi ska vara kommer att spridas av sig själv. 

Mer info kommer även på bloggen och på hemsidan.

Håller även på att försöka få tag i ett kompendium från Uppsala Universitet angående kost/träning och jag ska hålla uppdaterade om vart det leder.

DM i Lördags var ju en succe för våra lyftare och i synnerhet för våra "gubbar". Är oerhört taggad att vara med nästa gång. Bara att kämpa på nu.

Ha de alla
Bolanius

Ännu en vecka

Var på utbildning igår. det var en förbundsledd utbildning (Svenska styrkelyftförbundet) och vi fick lära oss hur man anordnar större tävlingar i styrkelyft. Intressanta diskutioner blev det och en del ideér om hur man ska lägga upp tävlingar och en del annat.

Lars: Gott kaffe hehe.

Har tränat ganska hårt ett tag nu. Blev 5 pass denna veckan. Var nere på gymet i morse med grabbarnaboys. Min son med ett par komipsar till honom och en av grabbarnas farsa. Dom är bara 12 snart 13 och intresse finns att fortsätta. Själv blev det lite böj men jag får ont i ljumskarna och har fortfarande inget flyt i tekniken. Så det fick bli benpress istället. Gjorde några ganska lätta 6:or på 360kg. Får ta det lite lugnt med mina ljumskar. Ska stå över böjen ett tag och se om jag kan strecha ut problemet.

 Ska ordna en resa till Luciapokalen. Blir buss/bilar och hotell. Om någon känner för att följa med så är det bara att höra av sig. Sätter upp ett anslag nere på klubben till helgen när jag kommer hem. Blir en kostnad på sisådär 1200-1500:- inkl resa o hotell.

I morron blir det bänk, axlar o armar. Ser fram emot det. Lustigt hur vissa övningar kan kännas toppen ett tag men sedan bli rena mardrömmen och tvärtom. Just nu är det kul med bänk och skit med böjen. För nån månad sedan var det tvärtom.

Ha de alla
Bolanius

Knäböj

Idag har jag vart nere o kört knäböj. Gick inte alls till en början men när jag fick på dräkten och lindor så började det sitta bättre o bättre. Har kört teknikträning enlig Bengtsson och det har hjälpt mig en del. Fick nog ner arslet i sista passet och det var ett tag sedan. 2:or på 180kg lätt och bekvämt men vill få ner djupet lite till så nu blir det att nöta på.

Till veckan så blir det fortsatt träning med höga reps och strikta lyft. Mycket bröst, armar och axlar. Marklyft på onsdag. Har väl sisådär 4 veckor till med den träningen innan jag går ner på basövningar och börjar ta i igen.

På lördag ska jag och Fredda på utbildning i Karlstad. Ska bli skitkul.

Ha de alla
// Bolanius

RSS 0.91