Äntligen helg

Så var man lite ledig igen då, men bara väldans kort för i morrn ska jag till stugan o greja med resten av släkten. Ingen träning i morn heller alltså. Dom få tillfällena som ges just nu är ganska sällsynta då jag har fått in drösvis med jobb i firman för närvarande. Självklart så måste det gå före allt annat som träning och sådant. 10-15 timmar med ett stort kundrelaterat leende på läpparna och humöret på topp varje dag. Det lugnar ner sig i Juni men just nu är det vansinningt hektiskt och givetvis skitkul.

Baksidorna med detta är att man blir lite lätt trött och man får svårt att sova med mycket snurrande i hjärnbarken. Men fördelarna är fler då man kan ta ut lön någon gång ibland. Hittade ett gym till slut i götet värt namnet och var iväg på torsdagkväll o körde lite knäböj. Blev 3x3 på 170 med lindor. Kan knappt gå just nu.

Resan till Finland ja, jösses vad mycket fulla 40 åringar. Dom var fulla när dom kom, fulla när dom vaknade första morgonen, fulla i fortsättningen och en del krökade till o med på väg av färjan. Jättekul resa, skitjobbigt och en sån där grej man gör en gång som det känns just nu. Ungefär som vasaloppet (åkte -97) aldrig mer. Men vi får se, kommer frågan att hänga på en gång till så kanske...

Nu ska jag äta.
Bolanius

 

Kommentarer
Postat av: Freddan

Det låter lite som tävlingen den 19;:e är i farozonen...snackade med Uffen och en "comeback" verkar vara på G men veteranlaget blir inte detsamma utan Bolanius!
Mvh Freddan

2007-05-06 @ 09:20:00
Postat av: freddan

Snälla Bolan börja blogga lite nu...
Vi måste få med fler bloggare, det funkar inte med endast en Athletic Fitnessbloggare och en löpar/cykelblogg på en styrkelyftssida. Det är bra med bredd på olika folk och det visar att det finns många olika typer av tränande på gymet men någon styrkelyftare bör vi få med här om vi ska få någon att kika in hos oss. Janne, Svanelindh, Karin, Mats m,fler. Bykan kanske vill och han är en av de som tränar seriösast

2007-05-11 @ 08:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91