Kosttillskott

Ett par saker gällande kosttillskott.

Du är själv ansvarig för det som du stoppar i dej, det är du och ingen annan som är ansvarig för ett positivt dopingtest. Sk misstagsdoping förekommer faktiskt och det finns en del oseriösa säljare av kosttillskott där ute i etern. Var noga med vad du äter, detta gäller inta bara vanlig mat utan även proteinpulver och annat.

Ska man vara riktigt noga så ska du kräva att få se ett intyg som visar om en produkt är testad eller inte. Köper man till exempel sina kosttillskott på apoteket så vet man att man inte kan bli offer för misstagsdoping. Dom flesta seriösa säljare har även dom vissa storsäljare som är certifierade som "rena" från otillåtna preparat.

Dopad med vilje eller inte, skyll på vad du vill, åker du dit så är det bara du som är ansvarig.

Fettförbrännande produkter funkar vanligvis inte, om dom skulle göra det så skulle inte forskningen fortsätta att lägga ner miljarder varje år på att ta fram preparat. De preparat som fungerar är receptbelagda och skall tas med läkares ordination. Bra mat o kardioträning är det bästa sättet att gå ner i vikt.

Har någon några åsikter, vilka kosttillskott är bäst? Är det Whey+kreatin som jag kör med, eller är det något annat?
Skriv gärna en kommentar och vädra dina åsikter.

Nu ska jag ner o köra bänk
Mumma


Trevlig helg
Bolanius

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har hittat ett kosttillskott som heter TESTOMIN. Man ska ta en burk om dagen och det funkar JÄTTE BRA!! Vissa delar på kroppen har krympt lite och slutat att fungera samt att mina bröst har blivit aningen slappa, MEN JÄVLAR va stark man blir!!! =)

2007-03-19 @ 19:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91