Torsdag o allt..

Sitter o räknar på jobb. Skänker en tanke åt alla som blivit varslade/blivit av med jobb eller som är oroliga över detta. Men tänker samtidigt att denna "kris" är en mediakris lika mycket som en global kris. Media spär på/överdriver/målar svarta rubriker/spär på negativa för att det säljer. Lustigt. Människor vill grotta ner sig i det  dåliga, vill må dåligt, även om det inte drabbar dom själva, vill känna att dom är en del av ett samhälle som det ska tyckas synd om. Inte mina ord, gamla sanningar genom åren. 

Men är det inte så att genom det positiva så blir vi starkare, vi växer som människor, det är då vi tar oss till en ny nivå. Det är nu, om någonsin vi ska sträcka på oss o säga att det klart det blir bra, det ordnar sig, vi ska fixa det här. En gammal sanning är att man ska satsa när det är som sämst, investera sig ur en nedgång, lära av misstagen o INTE göra om dom.

Eller som Freddan bruka säga: It can only be better.


Över 100 besökare på öppen-dag huset på gymet = underbart, undrar om dom har träningsvärk så dom inte kommer tillbaka, eller om dom hade så roligt så att dom går dit igen, kanske tar med ytterligare någon kompis. Fantastiskt att så många kom. Fan vet om inte det kan bli en positiv inverkan på kroppen, kanske ontet inte gör lika ont, det trista kanske blir lite lite bättre med lite kompisträning. It can only be better.


Eller har jag fel?

/Bolanius




   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91